Pratite nas

Poznati

Milka Šijan otkriva: TRI PUTA SAM SKIDALA GOCU SA DRVETA

Published

on

Oni koji prate rijaliti programe, sigurno se sjećaju jedne rasprave između Goce Božinovske i Vesne Rivas.

Kada su se jednom prilikom peckale Goca je počela podbadati Vesnu da je ljepša i zgodnija od nje. A kad je rekla da je pametnija od Vesne, Rivasova je joj je uzvratila:

“To vala nisi. Ja nikada zbog muške stvari se nisam vješala o drvo”.

Goca je odmah zanijemila. Prestali su svi kontakti među njima.

Ima u ovoj priči istine. Naime, Goca Božinovska je zaista željela sebi da oduzme život zbog Zorana Šijana, s kojim je jedno vrijeme živjela. Bila je ludo zaljubljena u njega, a on je ponižavao na svakom koraku, izbacicao iz kuće.

O tim Gocinim problemima prijateljicama se žalila Šijanova majka Milka. Povjeravala se frizerki u Beogradu. Jedno vrijeme Milka je u salon dolazila vidno potresena i uznemirena.

“Jao opet sam Gocu skidala sa drveta. Zoran mi jeste sin, ali je baraba, mijenja žene. Gocu izbacuje je iz kuće, a ona neće da ide. Ode da se objesi, ja je skidam sa grane. I tako tri puta… – povjerila se Milka Šijan. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending