Pratite nas

Astrologija

MJESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu, zdravlju?

Published

on

Maj mjesec je pravi mesec promjena. Sad, jedino još ostaje da se nadamo da će nas pozitivne zahvatiti a negativne preskočiti. Kakav je za svaki znak ponaosob, pročitajte u horoskopu kojeg je uradila Olga Savić. Ovo je nastavak kompletnog mjesečnog horoskopa za maj 2021. godine:

VAGA
Ljubav: Sam početak mjeseca i ne donosi baš neku ekstatičnu i obećavajuću energiju u vaš odnos. Vaša komunikacija je vrlo klimava i ispunjena nervozom a kod oboje postoje lični problemi koji se vezuju najprije za finansijski i poslovni segment. Već od kraja prve dekade maja postoji prostor za vaše bolje funkcionisanje jer će neke stvari kod oboje krenuti ka rješavanju, bićete bolje volje i više raspoloženi jedno za drugo. Takođe, komunikacija se poboljšava a zajednički trenuci mogu biti ispunjeni pokretom, dešavanjima, živošću. Eventualni problem može donijeti partnerovo ili vaše flertovanje – pa gledajte da ovo izbjegavate. Slobodne Vage – ulazak vaše vladarke Venere u znak Blizanaca pokrenuće vas i vratiti vam optimizam i energiju. Ovaj mjesec vam nudi više emotivnih šansi, kako noviteta tako i mogućnost da sa bivšim emotivnim partnerom obnovite komunikaciju, negdje polovinom mjeseca.

Posao: Iako će vrlo brzo poslovni segment krenuti ka poboljšavanju, sve negdje do kraja druge dekade maja vući ćete repove iz prethodnog perioda, najprije kada su finansije u pitanju. Period pred vama je dobar za pregovore i nove poslovne saradnje, ali i za obnovu nekih priča koje ste pokušavali da pokrenete u proteklih godinu dana. Sve što je vezano za inostranstvo i državne, javne ustanove – donosiće vam dobit. Obim obaveza će se pojačavati, naročito od druge polovine mjeseca. Privatni poslovi – dosta korektno.

Zdravlje: Zdravstveni segment se poboljšava od kraja prve dekade maja. Pred kraj mjeseca moguće su alergije ili manji problemi sa respiratornim organima.

ŠKORPIJA
Ljubav: Već neko vrijeme odnos sa partnerom nije stabilan – trudili se druga strana i vi da ovo popravite ili se ne trudili – ispada da se konstantno vrtite u jednom te istom krugu. Ni maj nije ništa drastično bolji – da, hoće ovaj mjesec donijeti neke lijepe trenutke i opuštenu atmosferu povremeno, ali će ipak vaš osjećaj neispunjenosti i povrijeđenosti preovlađivati. Kod nekih parova na žalost postoji mogućnost odvajanja i velike nervoze – pa pokušajte koliko je u vašoj moći da situaciju smirujete i da ne doljevate ulje na vatru. Ono što će se još provlačiti kroz maj jeste mogućnost da partner i vi počnete da sumnjate jedno u drugo. Slobodne Škorpije – Iako ovo nije mjesec za koji možemo da kažemo da će vam lako ispuniti vaše emotivne želje i snove, evidentno je da će se neke interesantne priče pokrenuti i dati vam vjetar u leđa. Ono što je interesantno jeste da će vas privlačiti sve što je tajno, zabranjeno ili čudno.

Posao: Vrlo brzo od početka mjeseca ono što vam je trenutno najbitnije, a to je finansijski segment – pokrenuće se u većoj mjeri nego do sada. Iako će vas troškovi pratiti u stopu tokom cijelog maja, ipak je ovo period u kojem se novčani prilivi znatno pojačavaju. Generalno gledano – da ćete biti savršeno zadovoljni poslovnim segmentom, nećete – najprije zbog toga što će se uglavnom sve vrtiti oko priče a realizacija dogovora će ići sporo. I pored toga u ovom vas mjesecu očekuje početak nove i važne poslovne saradnje.

Zdravlje: Zdravstveni segment je dosta korektan tokom maja. Preporučuje vam se da više pažnje obratite na ishranu, a drugi dio mjeseca može donijeti lakše prehlade i alergije.

STRIJELAC
Ljubav: Iako početkom mjeseca odnos sa partnerom nije baš bajan i skladan, vrlo brzo dolazi do poboljšanja komunikacije i lakšeg funkcionisanja između vas dvoje. Ovaj trend će se nastaviti i u ostatku maja i ukoliko sa više razumijevanja i volje budete pristupali jedno drugom, proći ćete kroz jedan fin period sa puno aktivnosti i zajedničkih, lijepih trenutaka. Posljednjih sedam dana mjeseca vama lično donosi neku drastičnost, promjenjiva raspoloženja i pojačanu dramatičnost, pa biste u tom periodu trebali da vodite računa da svojim riječima i postupcima ne izazovete nemir i negativnu energiju u odnosu. Slobodni Strijelci – period emotivnih šansi počinje već od kraja prve dekade mjeseca, ulaskom Venere u vaše polje partnerstava. Imaćete jako dobru komunikaciju sa nekim koja se može pretvoriti i u trajniju emotivnu priču. Oni koji žale za prošlošću – druga dekada maja može obnoviti stare kontakte.

Posao: Obim vaših obaveza će biti izuzetno pojačan u prvoj dekadi mjeseca – to je period za nervozu i nešto lošiju vašu organizaciju, kao i napet odnos sa kolegama. Sa tim ćete se boriti i izboriti, ali je mnogo važnije to da vam ovaj maj donosi odlične mogućnosti da produbite postojeće partnerske i saradničke odnose, da obnovite kontakte sa ljudima sa kojima ste ranije radili, ali i da pokrenete potpuno nove, prilično uspješne poslovne priče i projekte. Od drugog dijela mjeseca poboljšanje finansija.

Zdravlje: Prva polovina mjeseca je pomalo nestabilna po pitanjima zdravlja, ali vam ostatak ovog perioda donosi neuporedivo jaču i lakšu energiju.

JARAC
Ljubav: Mars tranzitira kroz vaše polje partnerstava tokom cijelog ovog mjeseca. Mars u znaku Raka „pokazuje zube“ iz emotivne povrijeđenosti, preosjetljivosti, svoje loše raspoloženje ispoljava kroz pasivnu agresiju – očigledno je da će vaš partner tokom ovog perioda biti dosta osjetljiv i vi biste trebali da pronađete model da se vaše drago biće osjeća sigurno i emotivno ušuškano pored vas. Itekako imate šanse da ostvarite ovo, jeste da ćete vi morati da balansirate i da intuitivno „osjećate“ partnera ali zaista postoji prostor da vam ovaj period bude lijep i ispunjen nekim finim zajedničkim dešavanjima. Motivišite partnera ljubavlju, a on će odgovoriti inicijativom i posvećenošću. Slobodni Jarčevi – druga dekada maja je izuzetno povoljna za početak priče koja bi mogla biti trajna i uspješna. Ukoliko u vama i dalje postoji potreba i želja za prošlošću – u ovom mjesecu možete ponovo pokrenuti kontakt sa bivšim partnerom.

Posao: Vrlo brzo od početka mjeseca obim obaveza će krenuti da se pojačava, što vam neće donijeti nervozu i napetost već želju da ostvarite što bolje rezultate, a svakako će jako uticati i na poboljšanje vaših finansija. Mnogo toga će u ovom periodu ići lakše nego inače, a nemojte biti iznenađeni ukoliko vam se i neko od bivših saradnika javi sa željom da obnovite kontakt i poslovnu priču. Drugi dio mjeseca vam je posebno aktivan i dinamičan – sa mnogo ljudi ste u kontaktu, a očekuju vas i poslovna putovanja.

Zdravlje: Sada je dobar trenutak da napravite korjeniti zaokret u svojim životnim navikama, što će se brzo odraziti na poboljšanje zdravstvenog segmenta. Generalno gledano – sklonost alergijama.

VODOLIJA
Ljubav: Prve dvije dekade mjeseca nisu jednostavne za Vodolije u vezama i brakovima. Iako postoji obostrana želja i potreba da funkcionišete skladnije i lakše, nekako vrlo često ispadne da se sukobljavate, tvrdoglavite ili tjerate inat jedno drugom ili u krajnjem slučaju – da vam obaveze ne dozvoljavaju da provodite više vremena zajedno. Pokušajte da kroz što češće razgovore ali u nekoj opuštenoj varijanti – prilikom šetnje, izlaska, u kafiću – otvorite dušu jedno drugom i kažete šta je to što vam zaista smeta. Što više budete pričali, ta blokada koja postoji između vas dvoje će polako nestajati i posljednja dekada mjeseca može vam konačno donijeti da zaista razumijete i podržavate jedno drugo. Slobodne Vodolije – Merkur, Venera a u drugom dijelu maja i Sunce – tranzitiraće kroz vaše polje ljubavi i zabave. Emotivno, imaćete više novih potencijalnih „kandidata“, ali će u sve biti umiješana i osoba iz prošlosti prema kojoj još imate emocije.

Posao: Vrlo brzo ćete osjetiti polet i nalet optimizma – jasno vam je da neke situacije nećete moći da riješite odmah, da postoji problematika, ali ćete bar imati više snage i volje da to sređujete i gurate naprijed. Kreativnost i nove ideje, kao i dobri kontakti sa saradnicima, partnerima, klijentima – učiniće da tokom cijelog maja budete više nego zaposleni i da konstantno otvarate nova tržišta i pokrećete nove projekte. Iako je teško reći da ćete ostvariti finansijsku stabilnost – bićete prilično zadovoljni prilivima novca.

Zdravlje: Što više budete u pokretu i aktivni, osjećaćete se bolje. Vaše životne navike vam mogu praviti problem, naročito kada je ishrana u pitanju. Vrijeme je da u ovom dijelu nešto promenite.

RIBE
Ljubav: Nesuglasice ili problem u komunikaciji koji već neko vrijeme postoji između partnera i vas može se prevazići tokom maja mjeseca, ali neće nestati sami od sebe. Oboje ćete morati da uložite trud i volju da bi se ovaj zastoj pokrenuo u nekom pozitivnom pravcu. Ulazak Jupitera u vaš znak polovinom mjeseca negdje ipak vama stavlja veći teret odgovornosti – od vas se očekuje da imate više razumijevanja i strpljenja sa voljenom osobom, bez obzira na to što ćete povremeno smatrati da se ponaša neodgovorno i djetinjasto. Emocije između vas postoje, sada treba raditi na komunikaciji i funkcionisanju na dnevnoj bazi. Slobodne Ribe – tranzit Marsa kroz vaše polje ljubavi i ulazak Jupitera u vaš znak daju odlične šanse da u drugom dijelu mjeseca ostvarite vrlo zanimljivo novo poznanstvo i odnos koji će vas vrlo brzo zanijeti. Prošlost je kod vas najaktivnija tokom druge dekade maja – očekujte kontakt od bivših.

Posao: Sve u vezi posla ići će dosta neujednačeno i sporije od onog što očekujete. Iako će vaša organizacija i efikasnost biti prilično dobri, često ćete se susretati sa preprekama od strane okolnosti ili osoba koje vas usporavaju svojim zahtjevima. Lakše funkcionisanje i brže odvijanje svega što vam je važno očekujte tek od drugog dijela mjeseca. Takođe, u tom periodu ćete imati pregovore o kojima već dugo razmišljate i nadate im se. Moguće je sklapanje doborog poslovnog dogovora. Finansije – šareno, ali nije loše.

Zdravlje: Prva polovina mjeseca je i mentalno i fizički zahtjevna po vas. U tom periodu se trudite da se odmarate i relaksirate, najprije u prirodi. Ostatak mjeseca je solidan. (Naj portal/ Foto: Ljubav, ljubavfoto: Jacob Lund / Shutterstock)

PROČITAJTE I OVO:

ASTROLOGIJA SREĆE: Koji horoskopski znaci su sretne ruke, a od kojih novac bježi?

Astrologija

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2021: BLIZANCI SUMNJIČAVI, DJEVICI MANJI SUKOB, STRIJELAC U DILEMI

Published

on

Pročitajte astro prognozu za ponedjeljak, 18. oktobar 2021. godine:

OVAN
POSAO: Očekuju vas prepreke na poslovnom polju danas. Dosta toga u narednom periodu neće ići onako kako očekujete.
LJUBAV: Nije vam pretjerano povoljan dan pa i u ljubavi na neki način možete da budete razočarani.
ZDRAVLJE: Glavobolja bi mogla da vas prati.

BIK
POSAO: Veoma ste odlučni i spremni ste da se bez dileme uhvatite u koštac sa mnogobrojnim poslovnim izazovima.
LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo koje vodi do stabilne emotivne veze koja će trajati na duže staze.
ZDRAVLJE: Možete da očekujete sasvim dobro stanje.

BLIZANCI
POSAO: Nervoza vas na poslovnom polju može pratiti u narednom periodu. Ponekad sumnjate u sopstvene kvalitete.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa Ovnom moguće su nesuglasice danas. Nije vam povoljan dan za ljubavno polje.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda u predjelu glave.

RAK
POSAO: Posvećeni ste polju zarade i veoma vam je važno da u poslovnom smislu postignete određenu sigurnost.
LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo i susret sa osobom koja će nedvosmisleno pokazati interesovanje prema vama.
ZDRAVLJE: Ne uzimajte alkohol.

LAV
POSAO: Pokazaćete da umijete da se izborite za sebe kao i da ste spremni da na poslovnom polju dovoljno taktizirate.
LJUBAV: Flertujete sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da ćete imati priliku za početak veze.
ZDRAVLJE: Pazite na zdravlje ženskih organa.

DJEVICA
POSAO: Manji sukob sa autoritetima vas očekuje u narednom periodu. Nije vam baš lako da poštujete sva pravila.
LJUBAV: Pred vama je mogućnost iskrenog i otvorenog razgovora sa osobom do koje vam je iskreno stalo.
ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa vidom.

VAGA
POSAO: Pred vama je veliki broj poslovnih obaveza koje možete da ispunjavate bez bilo kakvih problema.
LJUBAV: Možete da očekujete lijep dan kada je u pitanju ljubav. Sa voljenom osobom dijelite mnogo lijepih trenutaka.
ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta.

ŠKORPIJA
POSAO: Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje ideje bez većih problema na ovom polju.
LJUBAV: Očekuje vas jako zanimljivo ljubavno poznanstvo. Ponekad vam je teško da na početku veze budete sasvim opušteni.
ZDRAVLJE: Možete da očekujete odlično stanje.

STRIJELAC
POSAO: Pred vama je faza koja može da vam donese manje dileme i preispitivanje na poslovnom polju.
LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu kada je u pitanju vaš odnos sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

JARAC
POSAO: Možete da očekujete uspjeh na polju posla. Zadovoljni ste jer znate da se isplatio vaš trud i vaša upornost.
LJUBAV: Pred vama je odličan dan za flert i nova poznanstva. Osjećate da ste spremni da vam se desi neka nova ljubav!
ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije!

VODOLIJA
POSAO: Pokušavate da nađete način da riješite poslovne probleme koji su vam se potpuno neočekivano pojavili.
LJUBAV: Partner vam pokazuje da nema dovoljno povjerenja u vas. Niste zadovoljni zbog vašeg odnosa koji je postao hladniji.
ZDRAVLJE: Osjetljivi sinusi.

RIBE
POSAO: Moguće je da ćete dobiti neke nove informacije na poslovnom polju. Očekuje vas period koji donosi promjene.
LJUBAV: Možete da se nadate odličnoj atmosferi u emotivnoj vezi. Spremni ste da partneru pokažete svoja osjećanja.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending