Pratite nas

Vidoviti ljudi

MUŽEVA BIVŠA RADILA JE MAGIJSKE RITUALE ZA VRIJEME MLADOG MJESECA DA NAS RASTAVI: Spasila nas je Vidovita Rabija!

Published

on

Sve je u mome životu teklo kako treba. Na vrijeme sam završila srednju medicinsku školu. Dobila posao, otišla u Libiju sa 22 godine i radeći tamo u zdravstvu pet godina finansijski se stabilizirala i obezbijedila za cijeli život. Obezbijedila sam sebi krov nad glavom, automobil i nešto malo ušteđevine. Dovoljno za cijeli život!

Po povratku u Bosnu, udala sam se za Husu, lijepog i naočitog momka, radnika u zenićkoj Željezari. Voljeli smo se, poštivali i većih prepreka na putu nismo imali jer smo sve imali. Sagradili smo kuću, djecu iškolovali i usmjerili na pravi put.

Žena iz mladosti

Nažalost, tokom posljednjih nekoliko godina počele su svađe sa suprugom. Prvo oko sitnica, a onda i zbog krupnijih stvari. Svađe su prerasle u maltretiranja. Mislila sam da će to proći, ali postajalo je sve gore i gore.

Sve se to odrazilo na mene. Pod tim pritiskom nastale su nesanice, bolovi u glavi u želucu, nenormalni bolovi u donjem dijelu trbuha, velike želučane mučnine, vrtoglavice, hvatala me drhtavica. Bila sam kao oduzeta, noge su mi bile hladne kao da ih nisam osjećala. Kao da to nisam bila ja.

Posjetila sam više poznatih specijalista kod kojih su svi nalazi bili uredu i nisu mogli ustanoviti nijednu dijagnozu.
Sa najboljom prijateljicom bila sam na kafi i odlučila povjeriti joj se. Prijateljica je odmah otvorila mobitel i u kontaktima našla Vidovitu Rabiju i odmah mi dala mobitel. Nakon nekoliko riječi znala sam da je sa druge strane telefona moj spas. Rabija mi je odmah objasnila da su užas i nered u mome životu povezani sa negativnim silama, te da se moramo sresti.

Kod Iscjeliteljke Rabije – novi šok i bolna saznanja. Bar tako je izgledalo za vrijeme prvog kontakta. Rabija je pričala o ženskoj osobi sa kojom se moj suprug zabavljao, prije nego što je mene oženio i tako čitala moju životnu knjigu.

“Nikada vašeg supruga nije preboljela. Uvijek on bio njena tiha patnja – kazala je Rabija i objasnila da je ta žena odlučila da se ponovo bori za Husu. Odlučila se razvesti od svog supruga i obnoviti davnu prošlost, ljubav između nje i mog supruga.

Mladi mjesec

S obzirom da je moj suprug volio samo mene – ja sam njoj bila najveća prepreka. Zato je često posjećivala vračare i sihirbazuše, a najviše je sarađivala sa jednom iz Visokog koja radi sihir i crnu magiju za vrijeme mladog mjeseca.

“Svaki mjesec je kod nje odlazila na posebne magijske rituale i zakope koje trebala postavljati na više različitih mjesta sa namjerom da mene potpuno uništi – duhovno i tjelesno. To je nažalost dobrim dijelom i uspjela.

Rabija mi je dala upute šta trebam učiniti kako da se sve normalizira i dovede u red. Dobila sam zaštitne hamajlije, učenu vodu i dolazila na tretmane kod nje.

Za mjesec dana ja sam se preporodila, a imala sam osjećaj da će ovaj užas trajati vječno. Polako sam izlazila iz mraka i užasa. Muž se počeo javljati i sve češće me posjećivati.

U januaru sve je oprošteno. Ponovo smo zajedno. Kao nekada – slažemo se, volimo i poštujemo. Ona užasna i ružna vremena su stvar prošlosti.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

 

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending