Pratite nas

Parapsihologija

Naj sanovnik: OVI SNOVI NAJAVLJUJU DOLAZAK PRAVE LJUBAVI U VAŠ ŽIVOT!

Published

on

Obratite pažnju na ono što sanjate, možda vam je srodna duša bliže nego što mislite – samo treba je pustiti u svoj život, a potom i u svoje srce. Možda je baš sad pravo vrijeme za ljubav

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je riječ o ljubavi – oni mogu najaviti skori dolazak prave ljubavi, ali i to da treba da se riješite nekih loših osobina kako bi ljubav mogla pronaći put do vas.

Ukoliko sanjate neku od ovih pet stvari, mogli biste se uskoro zaljubiti u nekoga baš savršenog za vas:

Lutka
Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali ukoliko se u snovima igrate s lutkom, to znači da biste se uskoro s nekim mogli posvađati.

Golotinja
Ukoliko se u snovima skidate ili ste već sasvim goli, to otkriva da biste uskoro mogli nekoga da upoznate. To je neko ko će vam postati jako važan, pa čak možda i budući partner.

Posteljina
Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je dobro sanjati bijelu posteljinu.

Gusta šuma
Ukoliko sanjate gustu šumu iz koje možete pronaći izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete pronaći izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vrijeme da upoznate nekoga.

Sjemenke
Kada je riječ o sjemenkama, može se dogoditi da sanjate sjetvu ili žetvu.
Sjetva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije – tada se morate riješiti nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, sjemenke su simbol plodnosti. (Naj portal)

Parapsihologija

Da li vas partner istinski voli: DOVOLJNA SU OVA 4 DETALJA I DA RIJEŠITE NEDOUMICE

Published

on

Sumnja, nedoumice, sumiranje utisaka, mjerenje riječi, darova, djela, mogu vas dovesti do zaključka da vas muškarac ne vrednuje koliko biste željele, a da li su vaša ubeđenje istinita ili samo stvar imaginacije, može se provjeriti uz ova 4 parametra koja smo pripremili za vas.

1. U svim životnim segmentima je tu za vas
Ukoliko partner vaše probleme, obaveze, ali i porodične momente poštuje i u njima podjednako učestvuje, bez prebacivanja, nelagode i osjećaja gubljenja vremena, budite sigurne da u njegovom srcu imate posebno mjesto, a na vama je da uzvratitie istom mjerom.

2. Osluškuje vaše želje i osjećanja
Da li vam se nerijetko događa da ubrzo nakon što ste spomenule da obožavate kućne ljubimce, do vaših vrata došeta sa omiljenom životinjicom ili poslasticom za kojom žudite? Ovo su mali znaci da želi da vas usreći, a oni nisu zanemarljivi.

3. Zbog zajedničkih aktivnosti odlaže druženja sa prijateljima
Ovakvi muškarci su prava rijetkost, a ako ste naišli na njega, prava ste sretnica. To može implicirati da će biti dobar otac, posvećen porodičnim vrijednostima, a vi ćete uspjeti da imate nekoliko sati samo za sebe.

4. Prema vašim roditeljima se ophodi sa uvažavanjem
Ovakvo ponašanje je dokaz da vas smatra pravom ženom za sebe, sa kojom planira zajednicu i bračne vode. U budućnosti ćete na partnere moći da se oslonite, a porodična sreća i sloga je veoma važna. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending