Pratite nas

Info

Najgora bračna noć ispred televizora ikad: PREPOZNALA VLASTITOG SUPRUGA U TV PRILOGU O PLJAČKI BANKE I PRIJAVILA GA POLICIJI

Published

on

Da slijjedeću vijest nije objavila policija iz Scheveningena na svom službenome profilu na Instagramu, rekao bi čovjek da se to neko zafrkava i izmišlja priče. Neko će reći, eto šta ti je žena!

Ali neimenovani 55-godišnjak iz Den Haaga zaista je završio iza rešetaka nakon što ga je vlastita supruga prepoznala u emisiji naziva Opsporing Verzocht te doslovno izručila policiji.

Par je u utorak navečer u miru gledao pomenutu emisiju uz grickalice i piće, međutim bračnu su idilu u sekundi prekinuli kadrovi pljačke draguljarnice u Rotterdamu.

Supruga je istog trenutka muža smjestila u automobil i izručila ga policiji te se trenutno nalazi u pritvoru.

Kako su prenijeli holanski portali, pljačka draguljarnice odvila se još prošlog ljeta, a razbojnici su mjesto zločina napustili s nakitom nakon što su zaposlenicima zaprijetili vatrenim oružjem. Čini se da će dama emisiju Opsporing Verzocht (Zatražena istraga) neko vrijeme gledati sama. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending