Pratite nas

Poznati

Najpoznatija folk kleptomanka: KAKO JE DIREKTOR HOTELA OBRUKAO NADU TOPČAGIĆ, KAKO PJEVAČICA TRPA BAKŠIŠ U NJEDRA?

Published

on

Na estradi postoje sponzoruše, “radodajke”, mangupi, ali i kleptomanke. Sve to je godinama u liku Nade Topčagić, plus “šljokadžija”.

Žena je neosporno dobar pjevač, zna napraviti štimung na sceni, pod šatorom, pred TV kamerama. Međutim, u estradnim krugovima nije omiljena, jer je poznata kao osoba čudnih navika.

Kada Nada nastupa na ciganskim svadbama muzičari je drže posebno na oku, jer je bije glas da bakšiš grabi sebi i to tako što ga trpa u grudi.

Njen trik prepričava se u estradnim kuloarima. Dođe na svadbu sa dubokim dekolteom u košulji koja je obavezno pritegnuta kaišem. (da ne bi kojim slučajem ispao novac)

Kada krene njen šou i obavezno “Hajmo nogice gore rukice dole” publika je počne čašćavati ili naručivati pjesme. Neko joj dadne bakšiš u ruke, a većina gostiju novčanice joj trpa u dekolte.

Dok pjeva i pleše, Nada skoro mađioničarski bakšiš gura duboko u dekolte. Nakon svoga bloka, najavi kolegu ili kolegicu, a ona obavezno odlazi da se presvuče. Kao oznojila se.

Jednom prilikom muzičari su je u Beču uhvatili kako u sobici gdje se presvlači trpa gutu novčanica u ličnu torbu!

Prepričava se i slučaj iz hotela u Brčkom, gdje je Nada Topčagić odsjedala, a nastupala je nekoliko dana po sjevernoj Bosni. Posluga je primijetila da im nestaju čaše, šolje, peškiri, tacne…. Prijave direktoru i kažu kako sumnjaju na Nadu. On pjevačici postavi zamke. Slijedeći dan su se uvjerili da je nestanak stvari njeno djelo.

Onda Nadu Topčagić pozove direktor u svoju kancelariju, ponudi joj kafu, a zatim joj priredi iznenađenje:

“Mi smo odlučili da vam poklonimo servis sa čašama, escajgom, peškirima…. koji će vas podsjećati na vrijeme provedeno kod nas – kazao je direktor pjevačici.

Ona ushićena, oduševljena…. Zahvaljuje se, a onda će direktor joj kazati da su ustanovili kako im otuđuje hotelski inventar, pa su odlučili da joj daruju komplete…

Nada se izvadila pričom kako ona ima hobi da skuplja čaše, escajg, peškire iz hotela u kojima boravi za uspomenu, na što joj je direktor kazao:

“Ako tako skupljate uspomene gdje god pjevate, vama će biti mala Jugoslavija za suvenire, jer ste kod nas za pet dana baš puno ih pokupili”. (Naj portal)

Poznati

Orilo se na obalama Neretve “Danas majko ženiš svoga sina”: ELEKTRA ELITE JE ZVANIČNO MOSTARKA

Published

on

Pjevačica Elektra Elite sudbonosno “Da” izrekla je u Mostaru. Izaranik njenog srca je biznismen i sportista Nenad Vujanović.

Svadbenom veselju je prirustvovalo oko 200 zvanica, a sretni mladenci su uživali i na Starom mostu u Mostaru.

Elite je prije nekoliko dana doputovala u Sarajevo iz Ciriha, gdje je boravila s prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima vjenčala se s Vujanovićem u Mostaru.
Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece, koji nijednog trenutka nisu osudili pjevačicinu odluku, a ona ne krije koliko je ponosna na njih.

Elektra je prije 13 godina prestala da bude muško i promijenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i kćerka su ponosni na nju, a “tata” će je zvati do kraja života. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending