Pratite nas

Poznati

Nakon razvoda od Čarlsa: ELLA DVORNIK U ISTIM PROBLEMIMA KAO SEVERINA

Published

on

Kćerka kralja funka Dine Dvornika, Ella Dvornik, nakon što se razišla sa suprugom, čini se, ima isti problem kao i Severina. Influenserka je u avgustu prošle godine potvrdila da je njenom braku s Čarlsom Pirsom došao kraj, a informacija koju je sada objavila na društvenim mrežama iznenadila je njene pratioce.

– Pošto ne smijem lica, evo maska – napisala je Ella ispod fotografije na kojoj njena kćerka pozira s maskom na licu.

Mnogi su njenu objavu povezali sa Severininim slučajem. Naime, pjevačica ne smije objavljivati slike sina na društvenim mrežama.

Izgleda da će tako biti i za fotke Balie i Lumi. Ellin bivši suprug obrisao je sve slika na kojima su bila njihova djeca na Instagramu pa se čini da će se oba roditelja pridržavati odredbe.

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending