Pratite nas

Poznati

Napustio nas je još jedan velikan: UMRO JE MILO HRNIĆ!

Published

on

Nakon duge i teške bolesti preminuo je danas legendarni pjevač, Dubrovčanin Milo Hrnić, javio je Dubrovački vjesnik.

Hrnić je bio veliki zaljubljenik u dalmatinsku pjesmu i proslavljeni zabavljač. Smatrali su ga legendom dubrovačke i regionalne muzičke glazbene scene. Oduševljavao je publiku gdje god bi nastupao, a posljednji veliki koncert pod nazivom ‘To je moja zemlja‘ održao je prije četiri godine na splitskom Poljudu.

U dugogodišnjoj je bogatoj karijeri Hrnić prodao više od milion nosača zvuka, izdao je 20 albuma s više od 200 pjesama. Tri puta je tokom 1980-tih pobjeđivao na splitskim festivalima s pjesmama Vrati se, Dalmacijo, ljubav si vječna i Dobra večer prijatelji, hitovima koji se i danas rado slušaju i pjevaju.

Osim muzičkih voda, okušao se Milo i kao političar, član Gradskog vijeća grada Dubrovnika, prvo kao čelnik HNS-a, a onda kao nezavisni vijećnik. (Naj portal)

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending