Pratite nas

Sudbine

Ne dozvoljava mužu ni da je pipne: VARAO ME SA RUŽNOM, DEBELOM I STARIJOM OD MENE!

Published

on

Saznanje da vas muž vara nikada nije prijatno, ali šta tek reći za slučaj Engleskinje koja je preljubu otkrila nakon što joj je ljubavnica njenog supruga poslala njihove lascivne slike.

“Ja imam 31, a moj suprug 35 godina. Imamo dvije ćerke. Moj svijet se srušio kada sam prije pola godine saznala da je moj muž imao ljubavnicu godinu dana- počinje ona svoju priču.

Ja vjerovatno ne bih nikada ni saznala za prevaru, da mi njegova ljubavnica, bijesna jer je on raskinuo s njom, poslala slike njihove ljubavi. Umalo nisam povratila kada sam vidjela ove odvratne fotografije koje su očigledno snimljene u njenoj spavaćoj sobi – navodi žena.

Ali to nije bilo ono najgore, život mi se zgadio kada sam vidjela da je njegova ljubavnica debela, ružna i mnogo starija od mene – kaže Britanka i nastavlja:

“Kada sam se suočila s mužem, on je rekao da su njih dvoje samo jednom vodili ljubav, ali kada sam mu ja pokazala različite datume na slikama, promijenio je priču i rekao da su godinu dana imali aferu, ali da je sada s tim završeno.

“Bila sam bijesna kao ris što me je varao, ali ne mogu da vjerujem da je imao aferu s nekim tako odvratnim. Mnogo vodim računa o izgledu i mislim da sam u dobroj formi. Otkada sam saznala za preljubu, ne dozvoljavam mužu ni da me pipne, a kamoli nešto drugo – navodi Engleskinja.

“Da budem iskrena, posle rođenja mlađe ćerke, izgubila sam interesovanje za se*s, dok je on uvijek imao visok nagon. Čak me je pitao i da li sam za “otvoreni brak” ili za svingerske zabave, ali sam to odbila jer me to nimalo ne privlači – objašnjava žena.

Rekao mi je da mu nedostaje vođenje ljubavi, ali kako da se pretvaram da ga želim. Gdje da krenem odavde? Ne želim da izgubim svoju porodicu – zaključila je Britanka. (Naj portal)

Sudbine

Gejevske muke. JA SAM AMERIKANAC, MOJ DEČKO KINEZ; HOĆEMO LI U BOSNI BITI IZBODENI?

Published

on

Jedno pitanje postavljeno na Redditu privuklo je posljednjih dana veliku pažnju među korisnicima ove društvene mreže.

Naime, gej par koji planira turistički da posjeti Bosnu i Hercegovinu na internetu je zatražio informacije i savjete kako da se ponašaju u ovoj zemlji.

“Da li je sigurno posjetiti Bosnu kao gej par? – glasilo je pitanje korisnika popularnog sajta pred potencijalni dolazak u Bosnu i Hercegovinu, koju je planirao da posjeti sa partnerom.

Kako dalje objašnjava, ne zna previše o Bosni i Hercegovini, pa brine za sigurnost i dodaje da se plaši da neko može i da ih napadne i izbode, ako se sazna da su homoseksualci.

“Ja sam Amerikanac i moj dečko je Kinez i jedno od rijetkih mjesta koje oboje možemo da posjetimo bez viza je Bosna. Sve dok se ne ljubimo ili radimo bilo šta kao par u javnosti, trebalo bi da sve bude ok, je li tako? Hoćemo li ja i moj dečko biti izbodeni ili tako nešto ako posjetimo Bosnu – pitao je on.

Dobili su mnoštvo odgovora ali i savjeta drugih gej parova koji su dolazili u Bosnu i većina njih poručuje isto – da se ne ljube u javnosti.

Samo nemojte da se držati za ruke i ljubite u javnosti – poručuje im dio korisnika Reddita a neki kažu i da niko neće previše obraćati pažnju na njih ili da se spreme na čudne pogleda, ali ne i na nasilje.

U jednom od komentara stoji da u Sarajevu neće imati problema, ali da možda nije pametno da idu po manjim mjestima po Bosni.

Poznajem neke homoseksualce i lezbijke u Bosni. Većina njih su nekako potajno gej. Čak i ako žive u liberalnom okruženju, ne pokazuju otvoreno da su homoseksualci.

Video sam i turistički vlog na Jutjubu jednog gej i lezbijskog američkog para. Svi Bosanci s kojima su razgovarali mislili su da su dva strejt para. To je bilo pomalo smiješno i pokazuje da homoseksualnost zapravo ne postoji u mnogim bosanskim umovima – piše jedan korisnik.

Mogli bi se vratiti sa šljivama – poručio je jedan Bosanac. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending