Pratite nas

Poznati

Neće je ni zet: RELJA POPOVIĆ ZABRANIO VESNI ZMIJANAC DA SLAVI ROĐENJE DRUGE UNUKE

Published

on

Izgleda da nisu sjajni odnosi na relaciji Vesna Zmijanac – Nikolija Jovanović i njen nevjenčani saputnik Relja Popović. O tome su godinama šuškalo po kuloarima. Traje to skoro pet godina.
Da su ozbiljno narušeni odnosi, kazuje najnoviji slučaj, kada je Vesna Zmijanac zakazala proslavu rođenja druge unune u jednom restoranu, a onda je sve otkazala. Slavlje joj je zabranio njen zet Relja Popović

Zmijančevoj je zet navodno udario embargo na slavlje, ali zato je on za svoje najbliže prijatelje upriličio žurku, kojoj tašta iz nepoznatog razloga nije prisustvovala. Pjevačica nije imala kud pa je slavlje otkazala, te je u svoj stan pozvala samo najbliže komšinice i počastila ih. Zbog neraščišćenih porodičnih odnosa folk zvijezda izbjegava da se pojavljuje u javnosti.

Jedno vrijeme Relja i Nikolija su živjeli kod Vesne, a onda su se odselili iz njenog stana. Navodno, Vesna se previše petljala u njihove živote, a to je smetalo I Relji i Nikoliji. Uz to nisu mogli da trpe ni Vesninu sklonost alkoholu. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Istina o Vesninim skandalima: “ZMIJA” JE PECKALA BRENU, A ZORICU OTROVALA

Poznati

Kad je Dara Bubama bila Rada Adžić: POSLUŠAJTE KAKO “SKIDA” BRENU I NEDU UKRADEN!

Published

on

Pjevačica Dara Bubamara prvi nastup imala je sa 13 godina, a danas živi luksuznim životom i potpuno je drugačija. Na snimku se vidi da Dara čak ni tada nije imala tremu i da je već bilo jasno da će biti velika zvijezda.

Nastupila je uz pjesme Nede Ukraden i Lepe Brene. Mada Rada ni tada nije skidala osmjeh s lica, a na sceni je vrckala u zlatnom kompletiću – čak i u tim godinama već spremna za pravi scenski nastup.

Podsjetimo, Dara redovno na Instagram objavljuje detalje svog lagodnog života, pa tako uživa u luksuznim putovanjima, garderobi, automobilima I mlađim muškarcima.

Ona je, inače, bila luda za Brenom. Jedno vrijeme su njih dvije bila odlične prijateljice, ali je Brena vremenom “otkačila”, smatrajući je nepismenom i luckastom ženom. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Zašto ne govore Brena i Dara Bubamara: ŠTA ĆE MI GLUPAČA!

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending