Pratite nas

Info

Nećete vjerovati šta se desilo u podrumu višespratnice: PIJAN USMRTIO ŽENU TOKOM ODNOSA, PA ZASPAO

Published

on

U ukrajinskom gradu Starokostjantinivu odigrao se tragičan događaj koji je rezultirao smrću žene tokom seksualnog odnosa sa muškarcem. Kako prenosi portal Strana.news, muškarac star 31 godinu osuđen je na pet godina zatvora nakon što je slučajno usmrtio svoju 10 godina stariju partnerku tokom intimnog čina.

Prema navodima iz presude, zločin se dogodio 28. novembra 2021. godine u podrumu jedne od višespratnica. Muškarac je prethodno cijele noći konzumirao alkohol u društvu prijatelja, a zatim je došlo do seksualnog odnosa sa ženom.

Tokom snošaja, muškarac je uhvatio ženu za vrat i prema navodima iz presude, držao ju je najmanje minut. Kao posljedica toga, žena je zadobila prelom podjezične kosti i ugušila se, što je dovelo do njenog tragičnog preminuća.

Optuženi je na sudu tvrdio da ženu nije dugo držao za vrat i da nije imao namjeru da joj nanese teške povrede. Tvrdio je da je prekinuo polni odnos čim je primijetio da se guši, nakon čega je zaspao, a kad se probudio, otišao je kući taksijem. Tijelo preminule žene pronađeno je nedelju dana nakon incidenta, a optuženi je brzo identifikovan i uhapšen.

Sud je prvobitno optužio muškarca za ubistvo sa predumišljajem, ali je kasnije prekvalifikovao djelo i optužio ga za ubistvo iz nehata, pošto istražitelji nisu mogli da dokažu da je imao namjeru da ubije ženu.

Kao rezultat toga, muškarac je proglašen krivim i osuđen na pet godina zatvora, uz obavezu da plati 300.000 ukrajinskih grivni, odnosno nešto više od 7.500 eura, kao moralnu naknadu majci žrtve i za pokrivanje sudskih troškova. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending