Pratite nas

Poznati

Neću ni da mislim s kim si završila: OVO PORUČUJE HALID MUSLIMOVIĆ U NOVOM HITU

Published

on

Publiku je novom pjesmom i spotom obradovao Halid Muslimović. Ako je suditi po prvim reakcijama legendarni Prijedorčanin ima hit.

Ovo je Halidov muziči izlet u Grčku, koji je on začinio narodnjačkim pjevanjem, karakterističnim za njega. Toplo, emotivno, bez napora…. Baš onako kakvi su bili svi njegovi hitovi… Zanimljivo je da je Halid autor muzike i stihova, a aranžman je uradio Dilvad Felić.

U refrenu Halid kaže “Jedna rana više ili manje… Neću ni da mislim s kim si završila…”. Pjesma se, inače, zove “Jedna rana”. Definitivno, osvaja već na prvo slušanje i sve su prilike da će biti jedna od slušanijih pjesama u vremenima koja dolaze.

“Bravo legendo”, “Super pjesma”, “Čovjek je prepun harizme” – bili su samo neki od komentara oduševljenih fanova. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Trgovina: HALID MUSLIMOVIĆ JE KUPIO HIT “MENE JE UČILO VRIJEME” OD PROFESORA BESIMA SPAHIĆA

Poznati

Orilo se na obalama Neretve “Danas majko ženiš svoga sina”: ELEKTRA ELITE JE ZVANIČNO MOSTARKA

Published

on

Pjevačica Elektra Elite sudbonosno “Da” izrekla je u Mostaru. Izaranik njenog srca je biznismen i sportista Nenad Vujanović.

Svadbenom veselju je prirustvovalo oko 200 zvanica, a sretni mladenci su uživali i na Starom mostu u Mostaru.

Elite je prije nekoliko dana doputovala u Sarajevo iz Ciriha, gdje je boravila s prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima vjenčala se s Vujanovićem u Mostaru.
Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece, koji nijednog trenutka nisu osudili pjevačicinu odluku, a ona ne krije koliko je ponosna na njih.

Elektra je prije 13 godina prestala da bude muško i promijenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i kćerka su ponosni na nju, a “tata” će je zvati do kraja života. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending