Pratite nas

Info

Daj Bože da ne počne skakati broj zaraženih: DELTA SOJ NAM DONIJELA GOSPA IZ MEĐUGORJA

Published

on

Dok mnogi stručnjaci upozoravaju na opsnosti od novog delta koronavirusa, te apeluju da se imunizacija obavlja ubrzanije i masovnije, jutros nam je potvrđena šok vijest. Delta je stigla i u BiH!

“Virus je kontagiozniji, virulentniji. Imamo i određene promjene u kliničkoj prezentaciji toga virusa, gdje su dominirali simptomi glavobolja, curenje iz nosa, grlobolja, i dalje imamo porast tjelesne temperature, uz groznicu, i još se prati obostrana upala pluća, kazala je Anela Šabo, specijalista interne medicine.

Inače, tokom jučerašnjeg dana u BiH je registrovano još šest osoba pozitivnih na koronavirus, od 1.090 obrađenih testova, a preminula je jedna osoba koja je bila zaražena Covid-19.

Prisustvo delta soja koronavirusa potvrđeno je u Međugorju. Naime, turistička grupa je iz Španije stigla u Međugorje, a da je pozitivna na Covid-19. Opasni dekta virus je otklriven nakon što se ova grupa testirala zbog povratka kući.

U narednim danima će se znati da li je delta u Međugorju ulazio “sprida ili odzada” i kome je sve ušao. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Molitve: U MEĐUGORJU MOLE ZA ZDRAVLJE VIDJELICE VICKE

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending