Pratite nas

Zanimljivosti

Neobuzdani švaler napumpao čak pet žena istovremeno: TAJ JE INSTALIRAO GDJE GOD JE STIGAO, ONE SE SAD UDRUŽILE (Video)

Published

on

Lizzy Ashliegh, 29-godišnja pjvačica iz Brooklyna, šokirala je svoje pratitelje na TikToku tvrdnjom da čeka dijete s muškarcem koji je praktično paralelno “napumpao” još četiri djevojke! Snimak okupljanja veselih trudnica za samo nekoliko dana je skupila preko čak jedanaest miliona pregleda, a sastale su se povodom zajedničkog darivanja beba koje nose.

Na darivanju se pojavio i muškarac koji očigledno nije štedio na donaciji sjemena po gradu, a Ashliegh je u naknadnom videu navela da svaka od djevojaka zaista voli “svog taticu” te istaknula da su njihove porodice pomirile sa nesvakidašnjom situacijom u kojoj su se zatekle.

“Prihvatile smo jedna drugu jer je tako najbolje za bebe koje nosimo. Ne možemo promijeniti činjenicu da je on otac naše buduće djece i vjerujemo da se sve ovo događa s razlogom”, navela je Ashliegh u nastavku i naglasila da su se buduće majke usaglasile i oko toga da jedna drugoj nastave pružati podršku.

Jasno, mnogi zatečeni ljudi su u komentarima izrazili mišljenje da je u pitanju samo neka čudna šala, možda štos osmišljen zbog publiciteta, ali Ashliegh je nastavila insistirati na tome da je njen junak “instalirao gdje god da je aterirao” i postavila je još snimaka sa zabave organizirane u svrhu proslave poroda. (Naj portal)

@lizzyashmusic

I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama

♬ original sound – Lizzy Ashliegh

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending