Pratite nas

Poznati

Nigdje bez katanca: RADA PJEVALA, A LOPOVI JE “BUNARILI”

Published

on

Pjevačica Rada Manojlović (36) pjevala je za vikend u jednom klubu van Beograda, a dok je bila na sceni, nije ni bila svjesna da su u bekstejdž upali lopovi u namjeri da je opelješe.

Kako Srpski telegraf saznaje, dok je obezbjeđenje bilo oko pjevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca krišom su se zavukla u sobu gdje su Radi bile stvari, a gorile su ih spriječile da odnesu 500 eura i sat roleks koji vrijedi 7.000 eura.

“Dok je nastup trajao, četiri momka iz obezbjeđenja potrčala su niz hodnik. Niko nije imao pojma šta se dešava i mislili smo da je racija. Rada je nastavila da pjeva, prvu pauzu je napravila poslije sat vremena i tad su joj rekli da su dva muškarca pokušala da je opljačkaju – priča nam izvor koji se našao na licu mjesta.

Kako smo saznali, lopovi su iz sobe ponijeli pjevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbjeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smijala. Samo je rekla:

“Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odnijeli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući”. (Naj portal)

Poznati

Kraljica umalo da ostane bez prsta: LEPU LUKIĆ UJELA KUCA!

Published

on

Kraljici narodne muzike Lepi Lukić presjela je večera u jednom beogradskom restoranu.

Uživala je u obroku sa prijateljima, a onda poželjela da pomazi njihovog slatkog prisća. Imala je najbolju namjeru. Ona zaista voli životinje, posebno mačke. Poznata je I kao osoba koja pomaže nepuštene ljubimce.

Ali, to ovom psiću izgleda ništa nije značilo. Kao da ga je Lepa nervirala, pa je odlučio da joj dadne do znanja da mu nije interesantna. Kraljica to, očito, nije na vrijeme shvatila. Oduševljena psićem, u naletu emocija pokušala da ispozira sa psom. Ona mu zepa, on neraspoložen, reži, a kamera snima.

A onda pseće “pusti me”. Ujeo je Lepu za prst. Kraljica je vrisnula, te brže bolje ostavila nervoznu životinju. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending