Pratite nas

Poznati

Nije taj gledao ni na šta kad mu naumpadne: KAKO JE MILOŠ BOJANIĆ PREOTEO ŽENU SVOME BRATU

Published

on

Popularni 70 – godišnji Miloš Bojanić danas živi mirnijim životom. U bogatoj karijeri je snimio veliki broj hitova.

Privatno, Miloš je poznat kao veliki ljubitelj novca i žena. Iako svoj privatni život vješto krije, od očiju javnosti nisu mogle se sakriti neke njegove epizode.
Smirio se zadnjih dvadeset i nešto godina uz suprugu Brabku, koja je mlađa od njega 24 godine. Zbog nje je ostavio Dragicu, s kojom je dobio dva sina.

Međutim, malo je poznato da je Miloš još u svom rodnom selu Ruhotina kod Bijeljine, u ranoj mladosti važio za velikog zavodnika. Bio je baš slatkohran. Nije pazio ni na žene u rodbinskom okruženju. Udarao je i njima na obraz.

U Ruhodini je kao mladić preoteo ženu svom bratu. To se desilo prije nego što je upoznao Dragicu koja mu je rodila sinove Baneta i Mikicu, ali je pjevač pod pritiskom porodice na kraju morao da ostavi ženu svog brata i nađu novu koja koja će mu roditi djecu jer su mu tako naredili.

Još je pokojni Sinan Sakić otkrio da je Bojanić svom rođaku preoteo ženu, odnosno bratu od ujaka, Zbog svega su ga pljuvali i mrzili, niko nije htio da priča s njim, ni njegovi roditelji. Nije dugo bio s njom, oko devet mjeseci, jer nije mogao da izdrži pritisak, svi su se okrenuli portiv njega.

Sinan je to javno pričao, a Miloš je navodno prijetio tužbom, ali ga nikada nije tužio jer je znao da Sinan može sve da dokaže.

Miloš ni dan danas ne priča s tim bratom. Taj mučenik kome je skinuo ženu jedne noći se napio pa je s pištoljem krenuo da ubije Miloša. Srećom pa je njegova majka to javila Bojanićima koji su odmah pozvali policiju. Da ga policija nije sačekala ispred kuće, Miloša danas ne bi bilo. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending