Pratite nas

Kućni ljubimci

Njegovoj supruzi sigurno nije smiješno: POGLEDAJTE KAKO SE NJEN MUŽ POZDRAVLJA S PSOM, A KAKO SA ŽENOM (VIDEO)

Published

on

Zlatni retriver Marli prava je zvijezda na društvenoj platforni TikTok, gdje ga prati više od 1.8 miliona ljudi. Njegov vlasnik Gari svakodnevno objavljuje zabavne snimke sa svojim psom, a u nedavnom video-zapisu pokazao je kako se pozdravlja s ljubimcem, a kako sa ženom prije nego što izađe iz kuće.

Na početku snimka vidi se kako Gari ljubi i grli svoga psa.

“Ćao, bebo. Nadam se da ćeš imati predivan dan. Volim te. Poljubi me – čuje se kako govori ljubimcu koji mu daje šapu.

Zatim ode do supruge koja je u drugoj sobi i samo joj pokaže znak peace prije odlaska.

Video je nasmijao mnoge i prikupio 4,4 miliona pregleda.

“Zna se ko od njih nikad ne odgovara; – I ja ovako izljubim psa, a muža zaboravim; – Presmiješno;

Ovo je dobra lekcija da nikad mužu ne nabavim psa – samo su neki od komentara ljudi koji su pogledali snimak. (Naj portal)

@marleynyc

I’m still sad when gary leabs da house😌#sayingbye #goldenretriever

♬ original sound – MARLEY NYC

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending