Pratite nas

Poznati

Njemu je do šale: KAD TE DARKO POZOVE NA SUDAR, NE ZNAŠ DA LI DA OBUČEŠ VJENČANICU ILI OKLOPNO ODIJELO

Published

on

Pjevač Darko Lazić, prije nekoliko dana izazvao je saobraćajku kod Kvantaške pijace u Beogradu. On je svojim automobilom zakucao u kombi, poslije čega je priveden u policijsku stanicu Savski venac.

Sudija za prekršaje je, kaznio Darka Lazića novčanom kaznom i zabranom vožnje u trajanju od 10 mjeseci. Darko je kažnjen jer je izazvao saobraćajnu nezgodu zbog neprilagođene brzine i zbog vožnje bez validne vozačke dozvole, koja mu je oduzeta zbog nepropisne i nesavjesne vožnje.

Alko-test i test na drogu bili su negativni, a Lazić nije mnogo sačekao, pa je počeo da se šali na svoj račun posle pomenutih šok poteza.

„Kad te Darko Lazić pozove na sudar, ne znaš da l’ da obučeš vjenčanicu ili oklopno odelo – pisalo je u objavi koju je podijelio na Instagramu, te je dodao niz emotikona koji umiru od smijeha.

„Sve će biti u redu. Evo, da kažem svima… Kriv sam, jer sam udario čovjeka otpozadi, nisam vozio brzo! Bila je kolona, velika gužva, ja kod sebe već dugo imam samo češku dozvolu. Nikad nisam imao problem zbog češke dozvole…

Platiću kaznu sad, jer sam udario čovjeka otpozadi, normalno… Kolika će biti kazna, to ćemo tek da vidimo – naveo je Darko pred našim kamerama po napuštanju policijske stanice, te, na iznenađenje mnogih, nonšalantno otkrio da ide da se sprema za svadbu sa suprugom Katarinom, koja je zakazana za slijedeću nedjelju. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending