Pratite nas

Poznati

Njena ljepota je kao vino: KAO DA NEMA RAZLIKE IZMEĐU DANAŠNJE I JELENE ROZGE PRIJE 20 GODINA!

Published

on

Za pjevačicu Jelenu Rozgu vrijeme kao da je stalo. Pokazala je to i svojom objavom na kojoj se uporedila s mlađim verzijom sebe od prije 20-ak godina.

Pjevačica je pozirala uz svoju veliku crno-bijelu fotografiju obješenu na zidu,

“Razlike su uistinu… ma gotovo nevidljive! “Nekad i sad” – napisala je 43- godišnja Splićanka.

“Uvijek ista”, poručila joj je Sonja Kovač, a mišljena su podijelili i mnogi drugi pratitelji.

Crno-bijela Jelenina fotografija datira s početka njene karijere, kada je veliki potencijal u njoj prepoznao Tonči Huljić.

Portret mlađe Jelene svjedoči da je njena ljepota zaista poput vina, što su komentirali i neki njeni pratitelji.

Sama pjevačica smatra da se računa ona ljepota iznutra na što upućuje njena objava prije par godina:

“Osmijeh je najbolja šminka koju djevojka može nositi”. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending