Pratite nas

Vidoviti ljudi

Noge mu je prala: BRČANKA MAJA ZAVOLJELA JE RUŽNOG MOMKA UZ POMOĆ MAGIJE, SPASIO JE VIDOVITI ADO!

Published

on

Maju R., 28-godišnju službenicu iz jedne međunarodne organizacije u Brčkom u aprilu ove godine roditelji su dovezli vezanu kod dobojskog iscjelitelja vidovitog Ade. Toliko je bila razdražljiva, da nije bilo šanse da normalno sjedi ili leži u automobilu. Pljuvala je oca za volanom, čupala mu kosu, pokušala mu uho odgristi, a majku je također pljuvala…

– To su normalne reakcije opčinjenih ljudi, koji osjete da su blizu svoga spasenja. Zapravo, iz njih govori džin, on se opire lijeku, kojeg ja imam za takve slučajeve – objašnjavao je Ado.

Maja je bila žrtva crne magije, koju joj je pripremila svekrva. Kod Ade je bila na pet tretmana. Prvi je bio najteži, tada se bacala po podu, vrištala, svađala, a onda je zaspala dubokim snom. Odspavala je nekih pola sata, a kada se probudila bila je sasvim druga osoba; smirenija i opuštenija. Nijje imala više strahova, niti čudnih pogleda ili krikova. Nije iskazivala ni mržnju prema roditeljima.

“Uz Božiju pomoć uspjeli smo, ali ne smije se na ovome stati. Znaju se oni primiriti, zavarati mene – kazao je Ado, te predložio da nastave duhovne tretmane kod Maje. Trajalo je to petnaestak dana, sa pauzama.

– Najrađe bih da o tome ne pričam, jer je to jako bolna epizoda u mome životu. Ali, zahvaljujući Adi, ja sam danas sretna i zdrava osoba – kazuje Maja.

Dodaje, nakon svega, da je imala sreće. Maja je, inače, u životu skoro imala sve. Kao uposlenica međunarodne organizacije u Brčkom imala je dobru platu, puno je putovala. Osjećala se, kaže, kao carica.

U belaje će upasti kada je počela prezirati svoga komšiju. Za nju je dugo bio neugledan, bio je zadnji muškarac s kojim bi popila kafu ili prošetala gradom. Međutim u njen život je iznenada ušao upravo on.

– Sreli smo se u bašti jednog restorana. Bilo je to prije pet godina. Kada mi je prišao, čaša sa sokom mi je ispala iz ruke. Od tog dana on je postao centar mog svijeta – kazuje Maja.

Kao opijena, počela je ludovati za njim. Poslije tri mjeseca zabavljanja, Maja je na ulaznim vratima svog stana naišla na prag umazan krvlju, a na kvaki je pronašla obješeno ptičije perje. Nije tada ni slutila da je to bila posljednja stepenica koju je trebala preći da bi on postao njen potpuni gospodar.

– On to, zaista jeste bio. Zbog njega sam sve zapostavila, oslijepila kod očiju. Zamrzila sam svoje roditelje, jer su mi branili da se viđam sa njim.

Sa gorčinom se Maja sjeća nekih bolnih detalja iz tog perioda. Svome izabraniku je čak prala noge. On je bio jedini čovjek kojeg je slušala i slijepo mu služila, čak i kada je fizički maltretirao.

Ako se u svim tim nesrećama, može nazvati srećom, jeste da su Maju počele mučiti glavobolje. dobivala je napade gušenja, a gotovo godinu dana imala je ozbiljan poremećaj spavanja, te je završila na neuropsihijatrijskoj klinici u Beogradu.

Zabrinuti roditelji su stupili u kontakt sa Adom Harićem, koji je “otvorio njenu zvijezdu”, te im kazao da je Maja pod uticajem magije, koju joj je pripremila nesuđena svekrva jer je ponižavala njenog sina.

“Njoj je bačena magija ili da poludi, ili da bude žena sina te zlobne žene – kazao je Ado, te predložio da se hitno započnu duhovni tretmani, koji su za kratko vrijeme Maji vratili osmijeh na lice.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING))

Vidoviti ljudi

Gdje je danas Vidovita Zorka: SAHRANILA JE TRI SINA, PREDVIDJELA NJIHOVU SMRT…

Published

on

Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka, uz Kleopatru bila je najpopularnija vidovnjakinja devedesetih godina prošlog i tokom prve decenije ovog vijeka. U televizijskim emisija i putem svoje agencije predviđala je sudbinu mnogima, pa i poznatim ličnostima, političarima, itd…

Nažalost, predvidjela je tragične događaje u sopstvenom životu. Naime, Zorka je izgubila trojicu sinova koje je dobila u prvom braku sa Radivojem Barbakovim, a sa kojima je živjela u Novom Miloševu pokaj Kikinde. Najstariji sin Dejan nastradao je sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka, a prije četiri godine umro je i Nebojša (41).

Zorki je ostao sin Pavle (46) iz prvog braka, kao i sin Dragoslav (31) iz drugog braka. Ona je prije četiri godine smogla snage da priča o ovoj veoma bolnoj temi.
“Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju – započela je kroz suze životnu priču Zorka, koja tvrdi da je predvidjela porodičnu tragediju.

“Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije htio da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače. Dragan je bio vojni invalid, obolio je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vrijedan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidjela, ali nisam mogla da ih spriječim – rekla je vidovita Zorka za medije.

Zorka je 2015. godine gostovala u “Parovima”, a onda se na neko vrijeme povukla iz medija. Nedavno je gostovala na jednoj televiziji. Uglavnom, povukla se u mirnije vode. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Najavila prije dvije godine svjetske nevolje: ŠTA JE VIDOVITA DŽEMILA „VIDJELA“, ALI JE NIKO NE POSLUŠA?

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending