Pratite nas

Vidoviti ljudi

Nusret Lj. iz Gračanice otkriva: VIDOVITA RABIJA JE PRONAŠLA I UNIŠTILA KRIVCA ZA DVA POKUŠAJA MOGA SAMOUBISTVA

Published

on

Naš sagovornik, je bankarski službenik i cijeli svoj život posvetio je nauci i usavršavanju. Kada se prije godinu dana teško razbolio, pomoć je zatražio kod ljekara. No, ni godina dana provedena pod strogim liječničkim nadzorom, nije bila od pomoći. Ali, alternativa jeste…

On nam je prepričao samo dio svoje turobne sudbine. Na posebno mjesto stavio je i pomoć, koju je dobio od dobojske tuzlanske iscjeliteljke Vidovite Rabije.

„Kada nema zdravlja, pamet ne znači ništa, umjeće se ne vidi, snaga se ne može iskazati, bogatstvo postaje beskorisno i inteligencija ne može biti primijenjena“ – rekao je slavni Herofilus.

Poznate riječi slavnog grčkog ljekara zabilježene su još prije Krista, ali i danas, u 21. vijeku, oslikavaju pravo stanje bolesnog čovjeka – s ovim riječima, uveo nas je u svoju priču Nusret.

Od simptoma koje je osjećao, Nermin izdvaja malaksalost, te česte promjene raspoloženja. S tim je sve počelo – prisjeća se.

„Poslije toga, nastupio je hronični umor, gubitak koncentracije, depresija, bezvoljnost. Počeo sam praviti greške na poslu; bio prisiljen otići na bolovanje. Ruke su mi trnile, potom i noge i jezik. Na kraju, završio sam u bolnici. Nažalost, niko nije znao šta mi je. Ljekari su tvrdili da sam u izvrsnoj psihofizičkoj kondiciji, a meni je bivalo sve gore – žali se Nusret.

Malo tišim glasom, otkriva nam da se pokušao i ubiti. U bolnici se predozirao tabletama, potom se pokušao objesiti.

„Spasili su mi život oba puta, iako to nisam želio. Htio sam umrijeti, i mrzio sam ljekare koji su me spasili od smrti, a nisu mogli da me spase iz stanja, koje je njima – bilo potpuno nepoznato – žali se Nusret.

Dodaje da godinu dana koju je proveo u bolnici, smatra potpuno protraćenom. Ali zato dva sata koja je proveo u ordinaciji dobojske iscjeliteljke Rabije – Nermin okiva u zvijezde. Hvali je, veliča…

“Pomogla mi je, izliječila me. Bio sam podvrgnut duhovnim tretmanima uz pomoć Kur'ana. Otkrila i uzrok moje bolesti, našla krivca. Bila je to žena mog brata, ljubomorna na život koji sam ja živio, a kivna što ona dane provodi u bašti i štali. Žalosno, pa zar radi toga da mi se napakosti? Pa mogao sam se i ubiti ili vječno lud ostati, bez dijagnoze.

Nisam ja kriv što je moj brat odabrao stočarstvo za zanimanje, niti sam toj ženi ja birao muža. Još uvijek mi je teško da prihvatim sva dešavanja. Ali proteklu godinu dana, ne mogu uporediti ni sa čim, pa ni sa minulim ratom u našoj zemlji. Ali, neka je svemu kraj. Vratio sam se na posao, osjećam se sjajno. Sa Rabijom smo ostali u kontaktu, a od brata i njegove žene sam se malo distancirao. Vidjet ćemo šta će biti, sad mi je još uvijek teško i da mislim na to – završava priču Nusret.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending