Pratite nas

Astrologija

O čemu maštaju znaci Zodijaka: ŽENA OVAN O HRABROM JUNAKU, RIBA O BOGATAŠU, RAK O BIJESNOM AUTOMOBILU

Published

on

Većina horoskopskih znakova mašta o tome da će negdje i nekada naći svoju srodnu dušu, ali ima i onih koji žele nešto sasvim drugo

OVAN
Žena rođena u znaku Ovna mašta o neustrašivom junaku koji će je oteti i odvesti na skrivene i tajno mjesto gdje će zauvijek živjeti sretno. Muškarac rođen u ovom znaku sanja o odlasku na utakmicu omiljenog kluba gdje će sresti i zavoljeti ljepoticu iz svojih dječačkih snova.

BIK
Bik uvijek želi puno para i mašta o porodici koja će živjeti u velikoj kući sa baštom, bazenom i travnjakom na kome će se igrati djeca dok on okreće nešto na roštilju i nazdravlja sa prijateljima. Žena Bik je daleko skromnija: ona želi samo vikende na selu ili u prirodi, okružena članovima svoje porodice.

BLIZANCI
Idealni život muškarca Blizanca se sastoji od igrica, bilijara i popunjavanja tiketa u kladionici a večernji odmor zamišlja ispred televizora sa pivom i picom. Žena Blizanac, pak, leti od cvijeta do cvijeta i nigdje se dugo ne zadržava.

RAK
Muškarac Rak priželjkuje uzbuđenje kao što je vožnja brzog sportskog automobila ili odlazak u neku daleku egzotičnu zemlju gdje će upoznati ženu sa bujnim oblinama. Sve suprotno od onoga što radi u stvarnom životu. Žena Rak mašta o maskiranom i uzbudljivom zavodniku iza koga se krije njoj neko poznat i o koga već dugo želi da osvoji.

LAV
Lav želi da bude uspješan na poslu i u domu pa mašta o svojoj porodici, partneru, djeci i kućnim ljubimcima. Žena Lav takođe mašta o porodici i domu u kojem će sve biti idealno, za šta će se ona pobrinuti. Lav takođe mašta da svojoj djeci omogući najbolje uslove za školovanje, bavljenje umjetnošću ili sportom koji vole.

DJEVICA
I muške i ženske Djevice maštaju da će imati dovoljno vremena da završe sve što su planirale. A planiraju mnogo toga, naročito u kući i oko kuće. Bilo da sređuju terasu ili baštu ili prave red među alatom.

VAGA
Vaga je znak koji najviše mašta ali je smjela i da maštu ostvari u stvarnom životu. Uvijek je spremna za izlaske gdje bi mogla da upozna zgodnog momka ili ženu iz snova. Jer nikad se ne zna iza kog ćoška može da ih pogodi ljubavna strelica.

ŠKORPIJA
Muškarac Škorpija sanja da ostvari vezu sa privlačnom osobom koju svakodnevno viđa u prolazu ali joj još uvijek nije prišao. U svojoj glavi on razrađuje sve moguće scenarije koji bi bili idealni za filmove: od srceparajućih do avanturističkih. Žene Škorpije maštaju o mačo tipu, koji je pravi buntovnik i čovjek koji je borac za pravdu i koga ona slijepo sledi.

STRIJELAC
Vječiti putnik Strijelac sanja da vozi skupa i brza kola u nekoj dalekoj zemlji gdje će upoznati tajanstvenu damu koja će mu zaokupiti i srce i glavu. Žena Strijelac mašta o dalekim putovanjima gdje će upoznati neobične običaje i ljude koji imaju drugačiji način života i gdje će ona moći da se uklopi.

JARAC
Muškarac Jarac želi da bude priznat u društvu, da mu se svi dive i razmišlja kako bi to mogao da postane. Da napiše knjigu ili patentira neki izum? Žene Jarčevi su u svojim snovima neustrašive, penju se na najviše planine ili istražuju pustinje i prašume. I naravno, tu upoznaju stranca koji je isto tako neustrašiv kao i one.

VODOLIJA
Muškarac Vodolija voli sve što ima veze sa tehnikom i novim dostignućima a uveče mu je omiljena zabava provod u kafani ili diskoteci gdje može da igra. Žena Vodolija mašta o tradicionalnom, patrijarhalnom i bogatom muškarcu kojem neće moći da odoli.

RIBE
Ribe maštaju o odmoru na ostrvu iz snova i noćnom provodu na pješčanoj plaži sa ljepoticom kojoj nijedan muškarac ne bi odolio ali je, eto, ona odlučila da se baš sa njim ludo provede. Žena Riba mašta o romantičnom muškarcu koji neće štediti ni vrijeme ni novac kako bi njoj priuštio nezaboravan provod. (Naj portal)

Astrologija

Možete li ih prepoznati: BILI SU MUŽ I ŽENA, A DANAS SU STRANCI

Published

on

Ovo je fotografija iz deedesetih godina prošlog vijeka. Snimili su i duet “Potonut ću”, koji im nije donio veće uspjehe. Publika tada nije znala za njihovu ljubav.

Riječ je o Danijeli Martinović i Marku Perkoviću Tompsonu. Danijela je te 1992. godina bila pjevačica grupe “Magazin”, a pojavila se kao gošća na Tomsonovom albumu “Moli mala”, koji je prošao nezapaženo. U to vrijeme Danijela je imala 20 godina. Vjenčali su se 1995. u crkvi sv. Dominika u Splitu, a nakon toga su tri godine živjeli u tajnom braku, te se nakon te tri godine – rastali. Međutim, dugo im je trebalo da se poništi crkveni brak; godinama je to trajalo.

Po jednoj verziji su se razišli, navodno, zbog Danijelinog ljubovanja sa Petrom Grašom. Živjela je sa Tomsonom, a uživala sa Grašom. A po drugoj Danijela ima problema sa sterilitetom, a Tomson je želio djecu.

Nakon razlaza s Danijelom, Tompson je stupio u brak s 40-godišnjom suprugom Sandrom Rogić i imaju petero djece. Danijela je otišla u zagrljaj Petru Graši, s kojim je u vezi duže od 20 godina. Ali se nikada nisu vjenčali.

Danijela je bila pjevačica Magazina, a 1998. samostalno je pobijedila na Dori i to sa pjesmom Petra Graša “Neka mi ne svane” i potom osvojila 5. mjesto sa 132 poena na Pjesmi Evrovizije u Birmingemu iste godine. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending