Pratite nas

Poznati

Obezbijedili su i treće koljeno: DRAGANA MIRKOVIĆ I DINO MERLIN “TEŠKI” PO 100 MILIONA DOLARA

Published

on

Vječita je misterija koje ime estradne scene može da ponese titulu najbogatijeg. Prema informacijama svjetski poznatog sajta Celebrity Net Worth prvo mjesto zauzima pjevačica Dragana Mirković.

Ako je suditi prema podacima koje oni imaju, Dragana je teška 100 miliona dolara. Ova informacija i ne čudi, s obzirom da su „Luče iz Kasidola” i njen suprug Toni vlasnici voznog parka čija cifra dostiže oko tri i po miliona eura, što će reći da joj rijetko ko sa javne scene može parirati u ovome.

Dragana važi za veliko ime na muzičkoj sceni, prodala je više od 10 miliona ploča, a njena popularnost ne jenjava.

Prema daljim podacima ovog sajta, za petama Dragani je Svetlana Ceca Ražnatović čije se bogatstvo procjenjuje na 80 miliona dolara.

Bogatstvo pjevačice Jelene Karleuše procijenjeno je na 40 miliona dolara, a za Lepu Brenu tvrde da posjeduje 25 miliona dolara. Međutim, kada u pretrazi ukucate ime Fahreta Živojinović iznos je 16 miliona dolara.

Podsjetimo, Brena i Slobodan Živojinović takođe posjeduju set vrijednih automobila. Pjevačica najčešće vozi skupocenog „Jaguara”, a pored njega posjeduje i dva džipa, „Mercedesov” i „Fordov”. Častila se i luksuznim automobilom, „Majbahom S500” koji je platila čak 150.000 eura, a koji je pazarila od koleginice Dragane Mirković.

Prema informacijama ovog sajta, razloga za brigu kada je novac u pitanju, nema pjevač Dino Merlin, čije se bogatstvo procjenjuje na 100 miliona dolara, dok je Zdravko Čolić „težak” 20 miliona dolara.

Malo je čudno da na ovom spisku nema Gorana Bregovića, Vere Matović, Zorice Brunclik, Šerifa Konjevića, MIlopša Bojanića, Jane Todorović….I oni su godinama prisutni na sceni, dobro su zarađivbali, ulagali u nekretnine, a novac drže pod šiframa ili u slamarici. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ne busaju se u prsa, ali su humanisti: DRAGANA I TONI SU POMAGALI DŽEJU

Poznati

Orilo se na obalama Neretve “Danas majko ženiš svoga sina”: ELEKTRA ELITE JE ZVANIČNO MOSTARKA

Published

on

Pjevačica Elektra Elite sudbonosno “Da” izrekla je u Mostaru. Izaranik njenog srca je biznismen i sportista Nenad Vujanović.

Svadbenom veselju je prirustvovalo oko 200 zvanica, a sretni mladenci su uživali i na Starom mostu u Mostaru.

Elite je prije nekoliko dana doputovala u Sarajevo iz Ciriha, gdje je boravila s prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima vjenčala se s Vujanovićem u Mostaru.
Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece, koji nijednog trenutka nisu osudili pjevačicinu odluku, a ona ne krije koliko je ponosna na njih.

Elektra je prije 13 godina prestala da bude muško i promijenila pol. Iza sebe ima brak i dvoje dece, koja nijednog trenutka nisu osudila njenu odluku. Sin i kćerka su ponosni na nju, a “tata” će je zvati do kraja života. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending