Pratite nas

Info

Obračun nasred ceste: ONA KAMIONDŽIJI POKAZALA SREDNJI PRST, ON JE OŠAMARIO

Published

on

Vozač kamiona (39) iz Sesveta i vozačica automobila (38), koja inače živi u Grazu, završili su na sudu s policijskim prijavama zbog incidenta koji se dogodio kod Rakovice na državnoj cesti DC1.

Prema presudi, kamiondžija je bio ljut jer je žena, po njegovom mišljenju, vozila automobil presporo, pa joj je blicao, trubio i palio duga svjetla te bio opasno blizu iza nje. Ona je bila toliko isprovocirana da je u jednom trenutku otvorila prozor i pokazala mu srednji prst. To ga je razbjesnilo pau je prestigao i stao ispred nje, piše Danica.

Na javnom mjestu ponašao se na naročito drzak i nepristojan način tako što je glasno vikao i galamio na 38-godišnjakinju riječima:
“Was ist das? Kakva je to kultura? Makni se s ceste!” Zatim je i fizički nasrnuo na nju te je udario otvorenim dlanom ruke u predjelu lica”, stoji u presudi.

Vozač kamiona branio se da je vozačica auta “nekontrolirano vozila, vrludala po cesti, non-stop pričala na telefon pa je kamionom vozio iza nje, trubio, palio i gasio duga svjetla, blicao da se urazumi i vozi normalno”.

“Ali ona je otvorila prozor i pokazala mi srednji prst. Kad sam se zaustavio i pitao kakva je to kultura, bila je jako arogantna i derala se na mene, htjela me snimiti mobitelom. Pokušao sam joj uzeti taj mobitel, ali nisam uspio. Nije istina da sam je udario”, branio se kamiondžija.

Vozačica je ispričala kako se vraćala s godišnjeg odmora s trogodišnjim djetetom i majkom. Tvrdi da je vozila po propisu te da se u jednom trenutku iza nje pojavio kamion i počeo s provokacijama. Navela je da se osjećala ugroženo i da se bojala da im se nešto ne dogodi i da je zato vozaču kamiona instinktivno pokazala srednji prst.

“On nas je tada pretekao i stao preko cijele ulice, blokirao je saobraćaj u oba smjera. Derao se na mene, a ja sam ga snimala nadajući se da će ga to spriječiti da me ne napadne. No opalio mi je šamar i otišao. Sva u šoku nazvala sam policiju i pokazala im cijeli snimak”, ispričala je 38-godišnjakinja.

Vozač kamiona proglašen je krivim i kažnjen je s 80 eura. Također, mora platiti još 30 eura prekršajnih troškova. Vozačica je oslobođena za pokazivanje srednjeg prsta.
Oboje se mogu žaliti na presudu s obzirom na to da je ona nepravomoćna. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending