Pratite nas

Poznati

Obračuni: KAKO JE VESNA RIVAS IZMLATILA MIRU ŠKORIĆ?

Published

on

Oduvijek je bilo estradnih sukoba, u kojima su čak i pištolji radili. Ipak, najveći skandali su se dešavali zbog Mire Škorić, koju su u mladosti zvali „oštrokonđa“. Nije joj bio ravan ni jedan muškarac…

Ali, sve do jednom. A u Mirinom slučaju to se desilo devedesetih godina prošlog vijeka ispred beogradskog Mašinskog fakulteta. Tada je naletjela na Vesnu Rivas i skupo platila svoje prosipanje sile.

„Ja nikoga prva ne napadam. Došla sam u studio kod našeg kolege Raleta. On je još uvijek bio gdje je restoran Kolubara preko puta Mašinca. Bila je prisutna i Cakana. Ona me je tu montirala, ako ćemo da pričamo otvoreno.

Ona je nazvala Škorićku sa kojom sam ja tada bila u sukobu i rekla joj: „E, ptičica ti je upravo doputovala iz Crne Gore” – otkriva Vesna Tivas detalje tuče, pa nastavlja:

„Kada sam ušla u studio svi su bili u šoku. Bili su tu Husa Bit strit, Cakana, Reni Bugarče, Škorićka mnogi drugi. Ja sva vesela, pozdravljam se sa svima, kad, Škorićka progovara: „Jel to ona lajava pjevačica?!” Ja sam joj rekla da ne dam na sebe, a ona mi je tada prišla i rekla mi: „Šta ti ne daš na sebe, hoćeš sad da ti uništim tu lijepu facu, da ti izbijem zube… Rekla samo joj: „Hajde” i izašla napolje.

Mi izlazimo napolje, naiđe neki čovjek sa djetetom i ja kažem: „Pridrži mi kučiće”. Ona me je tad na kvarno uhvatila za šišku. Ja najviše mrzim te udarce iza leđa. Okrenula sam se i zviznula je u čelo, ona je pobijelila i odletjela.

U međuvremenu uskače Rale, neki Pera iz Australije, bilo je brdo ljudi. Uglavnom, ja sam mislila ubih ženu, jer imam tešku ruku. Kad dođe moja čivava, gleda u nju, a ona krenula štiklom da je udari, a ja opet na nju – priča Rivasova, dodajući kako je zatim Saša Popović „prepoznao spektakularnost te drame i ponudio joj da se obračunaju pred kamerama i u ringu”.

„Htio je da napravi koncert u Pioniru. Da bude par pjevača, ali nas dvije da se pošibamo i koja je jača da dobije nagradu od 100.000 eura – priča Vesna Rivas, te dodaje kako ponudu nije prihvatila. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending