Pratite nas

Poznati

Odlučio da se bori za svoj luksuzni dom: HARIS NE ŽELI DA SE ISELI IZ VILE

Published

on

Haris Džinović i njegova supruga Melina našli su se u žiži medijskog interesovanja nakon što je procurila priča kako se razvode.

Poznati par je poslije dvadeset i dvije godine ljubavi i dvoje djece, Đinu i Kana, riješio da stavi tačku na brak.

Međutim, kako pišu mediji, dok Melina boravi u hotelu, Haris je ipak odlučio da luksuznu vilu na Senajku, vrijednu dva miliona eura, navodno zadrži za sebe, prenosi Svet.

Godinama je gradio kuću po svojoj želji, tu mu je mir, kao i studio u kom pjeva i komponuje. Mijenjao je nacrte, cijelu kuću prilagodio svojim potrebama.

U donjem nivou kuće nalazi se ogroman bazen u čijoj blizini je i vinski podrum i sve je namjestio kako bi imao svoju oazu mira.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

– Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vrijeme. Donijeli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu djecu. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodijeljena među njima – otkrio je ranije za medije, navodno dobro obaviješteni izvor blizak porodici Džinović.

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending