Pratite nas

Parapsihologija

Odmah ga sklonite: OVAJ UKRAS NA STOLU ODNOSI NOVAC IZ KUĆE

Published

on

Istočnjačka filozofija življenja, feng šui, ima svoja pravila. U suštini, za feng šui je najbitniji protok energije i to ne bi trebalo da se narušava. Ipak, postoje neka pravila koja se moraju ispoštovati.

Mnogi od nas imaju običaj da na stolove, bilo trpezarijski ili klub sto u dnevnoj sobi, stavi zaštitno staklo. To je navika još iz stare Jugoslavije, gdje su domaćice vjerovale da staklo šiti površinu stola.

I, da, tu ima logike, jer su neki od tih stolova trajali i po deceniju- dvije.

Ipak, Kinezi nisu saglasni sa ovim našim „običajem“.

Kao prvo, oni vjeruju da stvari u kući treba često mijenjati, posebno stare stvari treba zamijeniti novim. Oni vjeruju da staklo na stolu odnosi prihod jer je staklo element voda i samim time, prihod i finansije se odlivaju.

Dakle, pored toga što se smatra da je staklo demode, sad znate da vam negativno utiče i na finansije. (Naj portal)

Parapsihologija

Test ličnosti otkriva: DA LI STE POZITIVNA ILI NEGATIVNA OSOBA?

Published

on

Može li test ličnosti otkriti vaše skrivene osobine? Ovaj test ličnosti zasnovan na slici trebalo bi da uradi upravo to. Na osnovu onoga što prvo vidite, možete saznati da li imate pozitivniji ili negativniji pogled na život.

Pogledajte na brzinu ovu ilustraciju. Šta prvo vidite? Ženska silueta ili muški profil? Čitajte dalje da biste saznali šta to govori o vašoj ličnosti.

Silueta žene
Ako prvo vidite siluetu žene, to znači da ste okruženi pozitivnom energijom i vjerujete u širenje svoje pozitivnosti na one oko sebe, piše Times of India. Privući ćete mnogo dobrih duša u svoj život, a najveća mana je to što možete biti preosjetljivi ako neko sa više negativne energije uđe u vaš život. Međutim, ponovnim povezivanjem sa svojom unutrašnjom dobrotom i pronalaženjem snage u njoj, možete ponovo postati jaki.

Muško lice
Ako vidite muško lice, to može značiti da imate pesimističniji pogled na život. To ne znači da ste potpuno negativni, već da želite da budete sigurni da je sve oko vas uredno i zaštićeno. Takođe možete biti skeptični i imati problema sa povjerenjem. Volite da testirate ljude koji dolaze u vaš život da biste bili sigurni da vas niko neće povrijediti. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending