Pratite nas

Kućni ljubimci

Oduševiće vas njihova igra: KO JE VEĆA BEBA? (VIDEO)

Published

on

Ljubav prema životinjama se rađa još od malih nogu, a ova bebica će ih sigurno voljeti zauvijek.

Na Internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako se beba i haski igraju jurke, a skoro kao da možete da čujete psa kako zadirkuje mališu i govori “uhvati me ako možeš”.

Svaki put kada se beba približi, haski poskoči i otrči na drugi kraj sobe. Dječiji smijeh se prolama tokom cijelog trajanja videa, što je i više nego jasan pokazatelj koliko uživa u svemu tome.

Taman kada pomisli da ga je uhvatio, pas se udalji, a u jednom momentu legne na krevet, kao da izaziva svog malog vlasnika. Verujemo da je ovo tek početak jednog divnog prijateljstva. A kako je to sve izgledalo, pogledajte na video snimku. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending