Pratite nas

Zanimljivosti

Oglasio se muškarac sa eksplicitnog snimka iz aviona: BIO SAM PIJAN, TOJ DJEVOJCI NE ZNAM NI IME

Published

on

Muškarac Pirs Sojer koji je uhvaćen na djelu sa djevojkom u toaletu aviona “EasyJet” u toku intimnog odnosa se oglasio i naveo da se ne sjeća imena djevojke sa kojom je to radio, prenosi “San”. On je krenuo u petak 8. septembra iz Lutona na Ibicu kako bi proslavio svoj 23. rođendan sa svojim starijim bratom Harisonom i još dvojicom prijatelja.

On je djevojku prvi put vidio prije leta, na aerodromu u Lutonu dok je čekao ukrcavanje. Ušli su u razgovor, a onda je tražio od svog starijeg brata Harisona da zamijeni mjesto sa njim kako bi bio bliži djevojci.

Potom su otišli u toalet oko 40 minuta nakon polijetanja. Kod toaleta su bila dva člana kabinskog osoblja i Pirs navodi da su ih vidjeli sigurno kako zajedno ulaze u wc.
Priznao je da je bio pijan toliko da nije zapamtio ime i prezime djevojke, kao i njen kontakt, ali da bi volio da je vidi opet. Kako on kaže, jedino što je zapamtio jeste da i ona ima 23 godine kao i on.

“To se desilo nakon dugog dana opijanja. Nisam čak ni dobio njen broj”, rekao je Pirs.

Dodao je da, dok je bio na Ibici četiri dana, da nije imao intimne odnose ni sa jednom drugom ženom. Kada su uhvaćeni na djelu, samo su zatvorili vrata, nisu prestali sa akcijom. (Naj portal)

 

 

Zanimljivosti

Sabrinine muke: IMAM NAJVEĆE GRUDI NA SVIJETU, KAO DA MI NEKO NOŽEM REŽE LEĐA

Published

on

„Imam najveće grudi na svijetu – bol od težine grudi poput noža zabija mi se u leđa”, kaže model s TTT veličinom košarica. Ime joj je Lorena Fabiana Colotta, poznatija je kao Sabrina Sabrok, a često puni naslovnice zbog zaobljene figure i čestih plastičnih operacija.

S 25 godina otišla je pod nož po prvi put i povećala grudi jer su joj dosadila njena „ravna prsa”. Od tad je imala 15 operacija samo na grudima koje su je do danas koštale više od 100 000 američkih dolara, a procjenjuje se da je svaka dojka teška gotovo 7 kilograma.

Sabrina trenutno ima 52 godine i njeni hirurzi su joj savjetovali da ukloni implantate zbog boli u leđima:

„Utječe na moj cjelokupni život, ne mogu ignorirati bol”, rekla je za NeedToKnow.co.uk.

„Osjećam kao da nož reže polako moja leđa, ali odbijam smanjiti moje grudi jer se ne mogu zamisliti bez velikih implantata. Osjećam se loše u vezi njihova uklanjanja i stvarno to ne želim.”

Sabrina živi u Mexico Cityju, a trudi se kako bi utjecala na svoje zdravlje leđa i pritom uspjela zadržati bujno poprsje.

„Radim jednostavne vježbe, ali me još uvijek toliko boli. Ne znam šta će se dogoditi ako ostanem kao sada, ali mislim da će se samo pogoršati. Utječe na moj um jer vjerujem da je moja cijela karijera imala koristi od mojih implantata tako da ih stvarno cijenim” dodaje i tvrdi kako je zadnja opcija da ukloni implantate. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending