Pratite nas

Info

Ogledalom joj razbila glavu: PIJANA ZEMUNKA SVOJU DJEVOJKU ODVALILA OD BATINA!

Published

on

U Zemunu je uhapšena A. P. (36) zbog sumnje da je fizički nasrnula na svoju emotivnu partnerku T. J. (32). Kako se navodi u policijskom izvještaju, A. P. je prvo izazvala verbalnu svađu sa T. J., a potom je počela da lomi stvari po kući.

U pijanom stanju, A. P. je zatim fizički nasrnula na T. J., a prema informacijama koje su prenijeli mediji, žrtva je zadobila povrede od udarca ogledalima i više udaraca nogom u tijelo.

A. P. je uhapšena nakon što je T. J. pozvala policiju i prijavila nasilje. Nakon 48 sati zadržavanja, A. P. je privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo nije prvi put da se A. P. nađe u centru pažnje zbog nasilja. Prema nezvaničnim informacijama, ona je već bila uhapšena zbog napada na bivšeg partnera, a sada je optužena za nasilje nad T. J.

Nasilje u partnerskim odnosima je veliki problem u regiji, a statistike pokazuju da je broj prijavljenih slučajeva u porastu. Ova situacija ukazuje na potrebu za većom podrškom i zaštitom žrtava, ali i za edukacijom i promjenom svijesti o nasilju u partnerskim odnosima. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending