Pratite nas

Parapsihologija

Omiljena boja gaćica, otkriva karakter: JESTE LI STRASTVENI, ELEGANTNI ILI LJUBOMORNI?

Published

on

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg veša, ali boja koju nosite govori puno o vama. Bez obzira na to je li crvena boja po vašem izboru ili samo obožavate običnu crnu, otkrivamo pravo značenje boje vaših omiljenih gaćica.

„Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj ličnosti, raspoloženju, emocijama i osjećanjima“, objašnjava Barbara Santini, psiholog i savjetnica za seks i odnose.

Različite boje mogu izazvati različite emocije. Na primjer, crne gaćice podrazumijevaju asertivni i samouvjereni karakter.

„Crno donji veš je uobičajeno i jedan od osnovnih komada u većini ormara“, dodala je.

Tatjana Dijačenko, seksualna blogerka i savjetnica za odnose na dimepiecela.com, otkrila je da je ljubičasta prilično popularan izbor.

„Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja donjeg veša i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala s kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i prirodno rijetka. Ipak, ljubičasto donji veš pokazuje ženstvenu i romantičnu privlačnost. Ako vam se ova boja sviđa, onda imate vrlo prefinjeni ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za izlaske“, rekla je.

1. Crna – elegantna, šik, sofisticirana
I Barbara i Tatjana slažu se da je crno donje rublje ‘klasično’ i ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.
„Kada želite da unesete malo misterije i pokazažete da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice ili crne čipkaste“, savjetuju.

2. Crvena – strastvena, intenzivna
Prema stručnjacima, to je najočitija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni, vatreni i intenzivni. Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savjetnici kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

3. Ružičasta – ženstvena, mladenačka, nevina
Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nježni i slatki.
„Gdje crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nježnost i mekoću srca. Nježno ružičasta je ženstvena, mladenačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odjeću malo zabavnijom“, objašnjavaju.

4. Plava – odana, opuštena
Plavo donji veš je malo manje popularan od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, govori o vama nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.
„Još od srednjeg vijeka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati naklonost prema svom partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju“, kažu.

5. Zelena – ljubomora
Postoji razlog zašto kažu da je neko ‘zelen od zavisti’, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja. Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vrijedna divljenja, piše The Sun. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending