Pratite nas

Zanimljivosti

Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu: PLAVO ZA UMJETNIKE, CRVENA ZA MERAKLIJE

Published

on

U spektru boja svako se opredjeljuje za svoju omiljenu. Omiljena boja može mnogo toga reći o određenoj ličnosti pa i to kakva je u krevetu.

Plava
Za ove osobe seks je umjetnost. Istančanost je posebno izražena kod muškaraca koji se u krevetu ponašaju kao pijanisti. Pažljivo istražuju tijelo žene osluškujući njene potrebe. Žene su takođe velikodušne i nježne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu seksa.

Siva
Zaljubljenici u ovu boju su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Veoma teško se vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da zadovolje potrebu, zbog čega se loše slažu s partnerima koji imaju neku drugu omiljenu boju.

Narandžasta
Osobe kojima je omiljena sunčeva boja vole da ostvare svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku podstiču maštu partnera. Nježnost i predigra su im veoma bitni tokom seksa. Sebi teško priznaju nezadovoljstvo s partnerom i prilično im je lako da odglume orgazam.

Crvena
S obzirom na to da ova boja simbolizuje strast, osobe koje je vole znaju da uživaju u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom polu, a ako izgrade partnerski odnos s osobom kojoj je takođe omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata na obostrano zadovoljstvo.

Zelena
Oni koji vole zelenu, vjerni su partneri, a u seksu su puni nježnosti. “Zelene” žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, a muškarci su puni razumijevanja, spremni za ispunjavanje želja partnerke.

Ljubičasta
Pogled na ženu u ljubičasta predstavlja pogled na koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što imaju namjeru da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju s muškarcima. Muškarci koji vole ljubičasto su skloni čestoj promjeni partnerki, a rado se upuštaju i u afere sa ženama koje su tek upoznali. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending