Pratite nas

Zanimljivosti

Ona je profesionalna ljubavnica: ČIME JE SVE OBASIPAJU OŽENJENI KLIJENTI ZA BOŽIĆ?

Published

on

Britanka Gvinet Li (54) je profesionalna ljubavnica, a njeni oženjeni klijenti daruju joj lude darove za Božić. Profesionalnu ljubavnicu partneri obasipaju skupim božićnim darovima, među kojima su dizajnerski donji veš, skupa krzna, automobil i putovanje u Kostariku vrijedno nekoliko hiljada eura.

Gvinet je stručnjakinja u pronalaženju bogatih muškaraca koji mogu podržati njen ekstravagantni stil života i natjerati ih da se vraćaju po još.

„Mogu raditi šta god želim, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja i što je najvažnije, sve besplatno – ističe Li. Trenutno se viđa s pet oženjenih muškaraca, uključujući jednog koji je trenutno u procesu razvoda.

Dodaje da ona služi kao ’emocionalni odmor’ svojim muškim ljubavnicima, koji su više nego sretni što troše velike količine na darove kako bi je usrećili, donosi NYP.

„Dvoje različitih ljubavnika platilo mi je putovanje u Kostariku – izjavila je Li.
Gvinet u novembru slavi rođendan i kaže da od tada do 25. decembra dobija napretek poklona.

„Uglavnom dobijam svijeće i parfeme, bilo šta poput toga, kao i skup donji veš i čarape. Jedan od njih je nedavno platio hiljadu eura za dio mog putovanja po Africi, a neko mi je prije poklonio automobil – ispričala je Li, koja je jednom za Božić dobila i bundu, ali obično napravi popis želja na kojem se nalaze odjeća i nakit među kojima njeni ljubavnici mogu birati.

Takođe živi u novom domu i voli umjetnost, pa je i to na njenom popisu. Smatra da je tajna njenog uspjeha u tome što se nikad ne približava previše muškarcu. Kaže da ne želi zauzeti mjesto supruge, jer ljubavnica ima drugu ulogu.

„Moram vježbati nevezanost. Ne želim im postati komplikacija i volim emocionalnu povezanost, ali ponekad moram napraviti korak unatrag. Biti ljubavnica znači zabaviti se, ali i stvoriti sigurno utočište za oboje u kojem možete uživati u malom eskapizmu – objašnjava ona. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending