Pratite nas

Info

Ona jedna, a njih dva: FILIPA PRETUKAO BIVŠI DEČKO NJEGOVE DJEVOJKE

Published

on

Protiv Mateja (27) iz Zagreba je podignuta optužnica kojom se traži osam mjeseci zatvora zbog premlaćivanja drugog mladića, Filipa. Kako piše Danica.hr, Filip je istukao svoju djevojku i zatvorio je u stanu. Ona je sve to ispričala prijateljici i njenom zaručniku Mateju, koji je inače njen bivši dečko. Nakon toga Matej je istukao Filipa i prijetio mu smrću ako ikad ponovi nešto slično.

“Imam kod kuće metke i pištolj, bilo bi mi žao da ih potrošim na tebe”, rekao je Matej telefonom Filipu.
Nakon toga ga je u parku nekoliko puta udario šakom u glavu, a nakon što je pao na pod, još ga je nekoliko puta udario nogom po tijelu. Sve je učinio, ispričao je tokom istrage, kako bi zaštitio prijateljicu.

“Nakon toga ga je podigao te doveo do mene i prijateljice, odnosno do vozila pored kojeg smo stajale cijelo vrijeme. Tada je Matej od Filipa tražio da mi se izvini, što je on i učinio. Filip je imao natučeno oko koje mu je bilo zatvoreno, a iz nosa mu je išla krv.

Matej je napao i prijetio Filipu u afektu, revoltiran time što je meni Filip napravio dan ranije. Mislim da ga je samo htio uplašiti kako to više nikada ne bi napravio meni ili nekoj drugoj djevojci”, ispričala je djevojka, koja je nakon svega prekinula s Filipom.

Matej je uhapšen nakon što ga je Filip prijavio policiji, a presuda protiv njega je nepravosnažna. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending