Pratite nas

Zanimljivosti

Opasna poruka jedne Zadranke: KADA TE PIŠONJA UHVATIM, OSTAT ĆEŠ BEZ NJEGA

Published

on

Ova fotografija je nastala u jednoj zgradi u Zadru, a osvanula je na Facebookovoj popularnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Ako je vjerovati fotografiji i autoru nesvakidašnje prijetnje, neko je u dotičnoj zgradi urinirao u hodniku, a sad mu je dato do znanja da se neće dobro provesti ako ga se uhvati. Pretpostavlja se da je riječ o dami, kojoj je zasmetalo nečije ponašanje.

I dok su se mnogi pitali zašto bi iko uopće urinirao u hodniku, neki su se s autoricom poruke složili. “To bi trebalo svugdje pisati”, jedna je od takvih reakcija.

Naravno, neki su odmah okrenuli na šalu. “Ostane mu urac”, pisali su. (Naj portal)

Zanimljivosti

Sabrinine muke: IMAM NAJVEĆE GRUDI NA SVIJETU, KAO DA MI NEKO NOŽEM REŽE LEĐA

Published

on

„Imam najveće grudi na svijetu – bol od težine grudi poput noža zabija mi se u leđa”, kaže model s TTT veličinom košarica. Ime joj je Lorena Fabiana Colotta, poznatija je kao Sabrina Sabrok, a često puni naslovnice zbog zaobljene figure i čestih plastičnih operacija.

S 25 godina otišla je pod nož po prvi put i povećala grudi jer su joj dosadila njena „ravna prsa”. Od tad je imala 15 operacija samo na grudima koje su je do danas koštale više od 100 000 američkih dolara, a procjenjuje se da je svaka dojka teška gotovo 7 kilograma.

Sabrina trenutno ima 52 godine i njeni hirurzi su joj savjetovali da ukloni implantate zbog boli u leđima:

„Utječe na moj cjelokupni život, ne mogu ignorirati bol”, rekla je za NeedToKnow.co.uk.

„Osjećam kao da nož reže polako moja leđa, ali odbijam smanjiti moje grudi jer se ne mogu zamisliti bez velikih implantata. Osjećam se loše u vezi njihova uklanjanja i stvarno to ne želim.”

Sabrina živi u Mexico Cityju, a trudi se kako bi utjecala na svoje zdravlje leđa i pritom uspjela zadržati bujno poprsje.

„Radim jednostavne vježbe, ali me još uvijek toliko boli. Ne znam šta će se dogoditi ako ostanem kao sada, ali mislim da će se samo pogoršati. Utječe na moj um jer vjerujem da je moja cijela karijera imala koristi od mojih implantata tako da ih stvarno cijenim” dodaje i tvrdi kako je zadnja opcija da ukloni implantate. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending