Pratite nas

Kućni ljubimci

Ostavi to za crne dane: POGLEDAJTE KAKO SE PAS BENDŽI BORI ZA 50 EURA (VIDEO)

Published

on

Biće da nije samo nas pogodila ova ekonomska kriza, već su je i psi osjetili. Evo kako se jedan pas nosi sa tim!

Najslađem članu porodice Ćorić, malenom psu Bandžiju, vlasnik Predrag dao je na čuvanje novčanicu od 50 eura.

Vremena su teška, a pas je svoj zadatak shvatio krajnje ozbiljno. Kad su pokušali da mu otmu novčanicu, pas je reagovao na potpuno neočekivan način, te su svi prisutni popadali od smijeha!

U snimku možete pogledati kakva je bila njegova reakcija na pokušaj ”krađe”:

Bandži, svaka ti čast, znamo kako ti je!

Ovaj medeni jazavičar ima tri i po godinice. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending