Pratite nas

Vidoviti ljudi

OTAC BOŽIDAR POMAŽE KOD SVAKE MUKE: Vođen Božijim darom spašava nesretne brakove i začarane ljubavi

Published

on

Za Oca Božidara kažu da nema kamena na zemlji kojeg neće pomjeriti u cilju sretnijeg života one osobe kojoj su počele da tonu lađe na svim životnim poljima. Riječ je o čovjeku iz duhovnog svijeta, koja ima veliku moć i bogato iskustvo sa skidanjem magije.

Još od malih nogu Otac Božidar je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada skoro 30 godina nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, bori se protiv crne magije vođen Božijim darom.

“Veliko se zlo uselilo u ljude, nastanilo u ljudskim dušama. Ja sam tu da pomognem tamo gdje se može pomoći. A “jak” sam u borbama sa sotonom i svim zlim silama, naročito onima koje uništavaju tuđu sreću i blagostanje crnom magijom – kaže Otac Božidar.

Ako ste pomislili da nema rješenja za Vaše probleme, ako su Vam mnogi davali prazna obećanja, neka Vas to ne obeshrabri. Uvijek postoji način da se stvari promijene!

Otac Božidar će svojim metodama i ritualima pomoći da svi vaši problemi budu ružna prošlost . Njegov kontakt telefon je:  00381 61 190 62 97  (Viber i Whatsapp)

 

Nastavi čitati

Vidoviti ljudi

Zorici je Bog podario snagu da spašava ljude: AMAJLIJE ZAŠTITNICE „7 PEČATA“ I „PEČAT SRETNE KUĆE“ ŠTITE OD SVIH NEVOLJA

Published

on

Zahvaljujući sposobnostima bijelog maga i iscjeliteljke Zorice, na hiljade ljudi širom regije i svijeta ponovo su sretni, ponosni i zadovoljni. Zorica ima, uistinu posebnu moć da riješi ljubavne, porodične ili poslovne probleme.

Uklanja sve vrste crne magije, sihire, uroke nagaze. Satavlja rastavljene, štiti firme i porodine domove posebnim ritualima i amajlijama zaštitnicama.

„Lično radim zaštitu SEDAM PEČATA I PEČAT SRETNE KUĆE. Oni koji nose sa sobom ove amajlije oko sebe eliminišu negativnu energiju ma gdje bili i u sebi osjećaju harmoniju, sreću i ljubav. Obje ove amajlije štite od crne magije – kaže Vidovita Zorica.

 

Njen kontakt telefon je 00381 61  292 2930

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending