Pratite nas

Vidoviti ljudi

Ova žena, u ime Isusa, poručuje: DUBROVNIK ĆE BITI UNIŠTEN JER ŠTUJE SV. VLAHU! (VIDEO)

Published

on

Jedna žena prošetala je Zagrebom i snimila video u kojem govori da će Dubrovnik biti uništen. Razlog tog uništenja leži u činjenici da Dubrovčani štuju sv. Vlahu kojeg ona naziva demonom. Inače, ova žena ima svoj kanal na YouTubeu predstavlja kao “Isusov…”.

“To je demonska prevara, vi štujete demona. Primila sam da će Dubrovnik biti uništen, cijeli grad će biti uništen. Ne znam vatrom ili ognjem, poplavom ili nekom drugom kataklizmom, ali Isus Krist iz Nazareta je najavio uništenje Dubrovnika u ime Isusa Krista”, prenosi Dubrovački dnevnik riječi žene iz videa.

Navodi da će Dubrovnik biti uništen jer su Dubrovčani cijeli grad podredili tom demonu, dakle sv. Vlahi. (Naj portal)

Nastavi čitati

Vidoviti ljudi

Vidoviti konj: POMAŽE ŽENAMA DA PRONAĐU LJUBAV SVOG ŽIVOTA (VIDEO)

Published

on

Njegovo ime je Fred. U prvih par godina nije bio svjestan da ima dar predviđanja ličnih događaja ljudi oko njega, ali sve se promijenilo kada mu je vlasnica Kerolajn (56) liječila bol u leđima.

Radi se o – konju! Da, dobro ste pročitali, konj po imenu Fred pomaže ženama starijeg starosnog doba da pronađu ljubavi svojih života.

Kerolajn je pozvala šaptača za životinje kako bi, iako ne vjeruje u to, čula šta će joj Fred reći. Došla je plava gospođa sa slike i rekla joj je da je konj naglasio da će je uskoro zadesiti sreća u ljubavi.

Poslije serije loših sastanaka sa muškarcima, ali i dva ljubavna brodoloma, Kerolajn je već digla ruke od tog aspekta života. A onda je Fred ovoj plavoj ženi šapnuo nešto važno.

“Rekao mi je da ću upoznati jednog divnog čovjeka sa ožiljkom na nozi i da ćemo postati par do kraja života”, rekla je Kerolajn.

Poslije mjesec dana to joj se i dogodilo. Od tada Kerolajn i Fred imaju još jaču duhovnu vezu, a tu je i šaptačica da ponekad dođe “na kafu” i otkrije šta će konj takođe reći.(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending