Pratite nas

Kućni ljubimci

Ovacije za junaka sa terena: RAZIGRANI PSIĆ PREKINUO UTAKMICU (VIDEO)

Published

on

Kada pojedini navijači nezadovoljni rezultatom ili iz nekog drugog razloga prekinu nogometnu utakmicu, većina ostalih gledatelja negoduje, međutim kada to učini pas, on dobije ovacije.

U 36. minuti ženske prijateljske utakmice između Čilea i Venezuele na nogometni teren utrčao je crni, razigrani pas.

Sutkinja je prekinula utakmicu, a pas je veselo trčkarao po terenu kako bi pozdravio sve igračice koje je nasmijao, a neke su ga i pomazile. Potom je psić nastavio trčati po nogometnom terenu, a publika mu je zapljeskala.

Pas, ali i reakcija nogometašica su izazvali oduševljenje i na internetu.

“Igračice su sjajno reagirale”, “Ovo bi se trebalo događati češće”, “Popravio mi je dan”, “Pas je učinio utakmicu još zanimljivijom”, neki su od komentara.

Na kraju ga je nekoliko igračica uz pomoć osiguranja maknulo s terena.

Nastavi čitati

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending