Pratite nas

Zanimljivosti

Ovako počinje Titova kletva: 40 GODINA SVI SE JADOM NAPIJALI I MENE – PRIZIVALI!

Published

on

Neprikosnoveni lider SFRJ Josip Broz Tito sahranjen je 8. maja 1980. godine. Ali,  i 40 godina nakon smrti tema je brojnih rasprava, komentara, teorija zavjera. Jedni ga osporavaju, drugi hvale. Bilo kako bilo, pojavila se nova priča, koja kaže da je Tito bacio kletve, koje će nad narodima bivše Jugoslavije trajati četiri decenije.

Ova priča prvi put je spomenuta 2014. Godine. Tada je Dejan Lukić, u intervjuu za “Treće oko” otkrio da bi ona trebalo da se završi upravo ove 2020.

“Prije izvjesnog vremena nestalo je dijete jedne moje rođake koja se bavi politikom. Puštena je priča da se dijete udavilo u Savi, ali čamac u kome je bio sa jednom odraslom osobom nije bio prevrnut, a motor je bio podignut… Potraga je bila dugotrajna i bezuspješna… Sumnjao sam da je dijete oteto i da je živo.

Krenuo sam u potragu. Kad je život u pitanju, čovjek je beskompromisan. Razgovarao sam sa vidovitima, prozorljivima, pa i nekim prevarantima. Zanimljivo je da mi niko od njih nije tražio novac. Došao sam i do jednog hodže, koji me je saslušao i samo rekao: “To je Titova kletva! Dijete je živo…U pitanju je politička ucjena, onih koji su bili iza Tita…” – kazao je Lučić govoreći o knjizi “Teorija zavjere: Titova kletva”.

“Pitao sam o čemu je riječ, a on mi je tiho, gotovo šapatom odgovorio da ko god imitira Tita, umire prije vremena ili mu djeca nestaju. Pogledajte sudbinu Tuđmana, Miloševića, Kire Gligorova, Alije Izetbegovića… Hodža mi je rekao da je Tito bacio dvije kletve – jednu kada je napuštao Užičku republiku, a drugu na samrtničkoj postelji u bolnici u Ljubljani… To što se dogodilo, djelo je neke opasne političke organizacije koja djeluje na Balkanu. Zatim je dodao, da ne smije više da govori, da se boji… Ko treba da sazna sadržaj kletve, daće mu se – dodao je Lučić.

Pisac je otkrio da je onda uradio sve kako bi saznao o čemu se radi.

“Moj telefon nije tajna, ima ga na Fejsbuku, svako može da mi se javi. Jedne večeri nepoznati glas mi je saopštio: “Čujem da tražite tekst Titove kletve. Ona je na arhaičnom bečkom njemačkom jeziku. Ja sam to preveo i na neki način prepjevao. Da li želite da je zapišete? Tekst je glasio ovako:

Po Jugoslaviji vam svako dobro bilo, od svakog iz svijeta novce dobijali, a cvijeće i vijence svojoj djeci nosili, dok od mene sva zla zaboravili! Vatreno kolo igrali. Cigane dobili, iz aviona vam poklone bacali, stranci vam komande izdavali, vojsku nemali, dok od mene sva zla zaboravili, a u zvijezde me kovali. Četrdeset godina se svi jadom napijali i mene – prizivali!” – priča autor knjige “Teorija zavere”.

Sve sam zapisao, rekao sam smireno i upitao da li može da mi se predstavi. Dobio sam odgovor: “Nije važno ko sam ja, već da je Titova bolnička soba bila ozvučena, snimalo se sve što je u bunilu pričao, očekivalo se da će odrediti naslJednika…. Pokušajte da saznate da li kletva može da se skine, dJeluje do 2020. godine… Srbiju čeka još muka… Veza se prekinula… Bio sam u šoku, sve je djelovalo kao horor film” – dodao je Lučić.

Trebalo je da saznam ko je stvarno bio Tito i koliko je magije bilo uopšte u komunizmu – kaže Lučić u razgovoru za “Treće oko”.

Sjetio sam se komunističkih koračnica, kako one dJeluju na ljude i podstiču ih na dJela i nedJela… Sjećao sam se njihovih zakletvi, da će ubiti i rođenog oca u ime komunizma, što su neki i radili… Oslobođenjem od Nijemaca, počela je okupacija, a ne sloboda… Komunizam je magija koja se bazira na prolivenoj ljudskoj krvi… Kletva je prizivanje demona da potpomognu Satani, kako bi se nešto dogodilo… Najgora je kletva umirućeg čovjeka, a to je baš ta Titova….

Poslije njegove smrti, sve je krenulo nizbrdo u Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni, Crnoj Gori… Svaka državica je dobila repliku Tita…. Ako je analizirate, vidjećete da se sve dogodilo po kletvi i još će se događati… Tito je bio obučeni mag od strane jezuita, koji su ga prihvatili, vaspitali i podigli. Dokazano je da je on vanbračni sin austrijskog cara Franje Josifa, rođen u Beču 16. juna 1892. godine. Po krštenici pronađenoj u osmoj bečkoj opštini Alferc, kao majka mu je upisana Marija, a otac je – nepoznat, strana 606, redni broj u knjizi rođenja 195. Otac je nepoznat, jer je vrlo poznat (car) a majka je sobarica na dvoru Habzburga… Broz je vrlo dobro znao ko je – tvrdi Lučić.

Jezuiti su ga podigli, po nalogu oca, a zatim su ga predali na usavršavanje britanskoj službi. Ta služba kontroliše druge službe, koje su navodno suprotstavljene… Tito je bio više od agenta od uticaja, bio je strateški agent, koga je preuzeo u određenom trenutku sam predsjednik vlade Britanije, Vinston Čerčil – dodao je on.(Najportal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending