Pratite nas

Astrologija

Ovako se svete horoskopski znakovi: KOJI ZNACI ZODIJAKA SU NAJOSVETULJUBIVIJI?

Published

on

Čija osveta najviše boli? Osveta je najbolja kada se servira na hladnom tanjru. Svaki znak osvetu servira na svoj način. Neko je servira vrelu, neko iz maraka čeka svojih pet minuta, neko za osvetu koristi reči koje su kao mač! Astrolozi otkrivaju koji horoskopski znakovi su na prvom mkestu kada je osveta u pitanju?

Škorpija
Njena osveta je brutalna i mračna kakva je i sama Škorpija. Ona je onaj znak koji iz mraka čeka svojih 5 minuta. To čekanje može da traje i godinama ali kada je servira, taj ožiljak ostaje do kraja života. Ona ne reaguje burno i impulsivno, naprotiv duboko razmišlja i traži kod osobe njenu najbolniju tačku i tu napada. To je takva jačina da osobu doslovno boli svaki dio tijela i duše. Nikada vas Škorpija neće napasti iz čistog mira, ona u principu daje uvijek par šansi. Jedino burno reaguje kada je pritjerana u ćošak. Tada njen otrov baca i ne razmišlja koga je opekla.

Bliznaci
Riječi su njihovo glavno oružije. Transparentni su, odmah napadaju, ne biraju ni mjesto ni vrijeme. Kada Bliznac progovori tada stakla pucaju. Ima još jedan način osvete a to je da vas prefidno uvuče u krug tajni i spletkarenja i da se igra riječima. Toliko vas zvrti i toliko vas uvuče u njegov svijet (odličan je manipulator riječima) da vi ni ne osjetite osvetu samo se u jednom trenutko osvrnete oko sebe i vidite da sve raspada oko vas. To je osveta Blizanaca.

Ovan i Lav
Burtalni direktni napad. Uz krik Lava koji probija bubnu opnu. Ne biraju ni mjesto ni vrijeme, kada im padne roletna na oči, pogotovo Ovnu on bez razmišljanja svojim rogovima frontalno napada. Ne bira riječi čak oba znaka znaju da upotrijebe fizičku snagu ako je potrebno. Kada se usresrede na plijen koriste sve što imaju jačinu, brutalnost krika, a znaju da iskoriste i svoje poslovne moći pogotovo ako su u nadređenom položaju. Tada je najbolje da osoba koja je napadnuta promijeni državu, jer su u stanju da se toliko usresrede na njega da nikada više o poslu ili karijeri i ne pomisli.

Jarac
Hladna i racionalna osveta. Pragmatična i dugo planirana. Hladan pogled od kojih se ledi krv u venama, stav ispred mete i direktni razgovor. Jezivo hladan govor, čak će vam i taksativno nabrojati kada i zbog čega. Ne boji se i nema strah, njegova jačina ko planina i on vas jednostavno proguta. Vi se osjećate tako malim i sićušnim da se odmah savijate pred jezivim hladni talasom koji dolazi iz dubine njegove osvetničke duše. (Naj portal)

Astrologija

Oni su najgori izbor za brak: 4 ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE UNESREĆITI SVOJE PARTNERE

Published

on

Ako je vjerovati astrolozima, ova četiri znaka su najgori izbor za partnera, a njihova međusobna ljubavna kombinacija je tek pravi pakao.

Ova četiri horoskopska znaka iznad svega cijene sebe, svoju nezavisnost i svoj prostor i niko ih neće natjerati da promijene mišljenje.

Ovan
Ovnovi nisu oduševljeni idejom da udovoljavaju tuđim osjećanjima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

Blizanci
Blizanci ne žele da se ograniče samo na jednu osobu. Ne vole da se vezuju niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

Strijelac
Za Strijelca je život veselje. Oni jednostavno žele da se zabave i ne žele da se upuštaju u ozbiljne veze. Žele da budu slobodni i nikome ni za šta da ne odgovaraju.

Ribe
Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu da budu prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo da sabotiraju svojim ponašanjem. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending