Pratite nas

Kućni ljubimci

Ovi snimci mačaka uljepšaće vam dan: POGLEDAJTE 4 SMIJEŠNA VIDEO KLIPA

Published

on

Ako želite da se nasmijete do suza i uživate u neodoljivim trenucima mačaka, ne tražite dalje. Pred vama je nekoliko urebensih minuta smijeha.

Ako ste zaljubljenik mačaka ili u vašem domu caruje jedna gospođica maca, morate posjetiti Twitter profil Mačke koje se ponašaju čudno. Na tom profilu se objavljuju najbizarniji snimci i fotografije mačaka sa svih krajeva svijeta, a mnoge od njih su zaista nevjerovatne.

Sve što mačke mogu da zamisle – zabilježeno je i podijeljeno na ovom profilu.Uživajte u njima. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending