Pratite nas

Kućni ljubimci

Ovo morate pogledati: NAJSLAĐA TUČA KOJU STE IKADA VIDJELI (VIDEO)

Published

on

Život sa kućnim ljubimcima uvijek je zabavan i nepredvidiv, ali šta se dešava ako u istoj kući imate, po mnogima nespojivu kombinaciju – mačku i psa!?

Ako od “malih šapa” navikavate svog ljubimca na druge životinje, u odrasloj fazi ni jedan susret ne bi trebalo da predstavlja problem. Sprijateljiće se i voljeti.

Ali, šta ćemo sa onim da je između ljubavi i mržnje tanka granica i “ko se bije, taj se voli”?

Možda neka od ovih izreka, najbolje opisuje slučaj ova dva nestaška ili je ipak po srijedi samo jedna uobičajena igra, koja, ruku na srce, u pojedinim momentima izgleda kao profesionalni boks meč. U svakom slučaju, video koji je pred vama, ludo će vas zabaviti. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending