Pratite nas

Info

Pijana djevojka se nudila policajcu da bi izbjegla hapšenje: OPALI ME ŠOKEROM… (Video)

Published

on

Grace Spoonamore, dvadesetogodišnjakinja porijeklom iz Georgije, uhapšena je 30. aprila u Ohiju nakon što se pijana zabila u drugi automobil tačno ispred očiju policajca koji je patrolirao tim kvartom.

Snimak njenog privođenja postao je ovih dana viralan na YouTubeu s više od milion pregleda, prvenstveno stoga što je mladoj dami palo na pamet da pokuša zavesti policajaca.

Tako mu je, između ostalog, u jednom trenutku poručila kako voli nastrano i kazala mu da ne bi imala baš ništa protiv da je malo pecne pomoću električnog paralizatora (elektrošokera), a u jednom trenutku mu je uz smiješak na licu ponudila i da je pretraži.

Ipak, jednom kada je shvatila da je nemoralne ponude neće izvući iz nevolje, Spoonamore je pribjegla galami, prijetnjama i optužbama, a navodno je u jednom trenutku i pljunula njegovog kolegu.

Na kraju je u stanici postaji policajcima priznala da im se pomokrila u automobil.

Tokom razgovora je priznala da je popila nekoliko duplih tekila. (Naj portal)

Info

U sekundi četvoro djece ostalo bez roditelja: ZAŠTO JE MESUD UBIO AIDU, PA SEBE?

Published

on

Nakon Gradačca, još jedna tragedija, zbog ljubavi i ljubomore, dogodila se u Zavidovićima. U pekari „Central“, u centru grada, u smrt su otišli 33-godišnja Aida Dendić i njen partner Mersud Halilović

Mersud Halilović je upucao Aidu Dendić na njenom radnom mjestu, a onda sebe. Bili su, kako se priča, u ljubavnoj vezi. Mersud je bio kuhar u poznatom restoranu u Zavidovićima. Takođe bio je lovac u lokalnom lovačkom društvu i posjedovao je vatreno oružje. Iza njega ostalo je dvoje djece. Bio je razveden.

Nesretna Aida bila je dugogodišnja radnica “Central” pekare. Takođe i iza nje ostalo je dvoje maloljetne djece. Bila je razvedena.

Nezvanično se saznaje da je Mersud pokušao likvidirati još jednog radnika pekare koji je bio s Aidom u smjeni, ali na sreću nije ga pogodio. Mještani pretpostavljaju da je ljubomora motiv nemilog događaja.

O Aidi u Zavidovićima ne kruže baš lijepe priče. Na društvenim mrežama se oglasio i njen bivši muž Admir Dendić. Objavom je poručio medijima da u svojim objavama ne koriste fotografije njegove djece. Međutim, Admir je iznio i jednu šokantnu tvrdnju u kojoj navodi kako je Aida možda i zaslužila da bude ubijena, jer samo Bog i on znaju. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending