Pratite nas

Poznati

Pijana, sretna i raspjevana: NADA TOPČAGIĆ NE PIJE IZ ČAŠE, NEGO NATEŽE IZ FLAŠE (VIDEO)

Published

on

Nada Topčagić je pjevala za nekoliko muškaraca koji su ispraćali prijatelja negdje. Oni su se okupili u prirodi, a pjevačica je grlila dva muškarca sa kojima se veselila.

Dok je u jednoj ruci držala mikrofon, u drugoj je držala flašu rakije koju je u jednom trenutku nategla, što je njenim pratiocima, zaključujući po komentarima, bilo jako simpatično.

Novčanice su letjele na sve strane, dobro se i jelo i pilo, pa se pjevačica dobrim provodom pohvalila na mrežama.

Iako je bije glas da ponekad pretjeruje sa alkoholom, pjevačica je, kao i uvijek, napravila fenomenalnu atmosferu, a muškarcima za koje je pjevala je bilo drago što se i pjevačica lijepo provodi sa njima. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending