Pratite nas

Parapsihologija

Pijetao: Kineski simbol napretka i vjernosti  – da nesreća i zli duhovi budu što dalje od vas!

Published

on

Pijetlovima se pripisuje i vjernost, postojanost, sretne okolnosti na putu do uspjeha, a posebnu zaštitu pruža onima koji su na nekoj vodećoj poziciji (šefovima, direktorima, i slično.)

Pijetao je još jedan u nizu tradicionalnih kineskih simbola koji su u direktnoj vezi sa napretkom i blagostanjem. Kinezi, naime, smatraju da pijetlovi pomažu čoveku da donese ispravne poslovne odluke, a isto tako jačaju ambicioznost, garantuju fizičku istrajnost i pomažu nam da prevaziđemo ljubomoru i ogovaranja u radnom okruženju. Osim ovih “moći”,

 Vjeran kao pijetao

Kineska verzija naše izreke “vjeran kao pas” glasi “vjeran kao pijetao”. Zato ne čudi što je upravo pijetao moćan feng šui simbol koji omogućava parovima da učvrste svoju vezu, ali isto tako – i da svoju ljubav sačuvaju od potencijalnih napada sa strane. Kad god osjećate da vaša emotivna veza prolazi kroz krizu ili da je osoba koju volite sklona preljubama – takozvani Pijetao Vernosti vam može biti od velike koristi.

Postavljanjem ovog simbola u južnom dijelu doma direktno podstičete energiju Vatre, a kao što i sami možete da pretpostavite – prkosan i kočoperan pijetao korespondira upravo sa Jang energijom i pomaže otklanjanju svih prepreka! Ovo ne znači da će baš svaki partner odmah poletjeti vama u zagrljaj, ali ćete zato vrlo brzo znati da li je veza u kojoj ste prava, odnosno da li valja ostati u njoj ili krenuti u nova osvajanja.

 Slika pijetla

Osim vjernosti, pijetao se tradicionalno povezuje i sa našom dobrom slikom u javnosti, pa vam može biti od velike koristi ukoliko tražite rješenje za poboljšanje svog poslovnog imidža. Dovoljno je samo posmatrati pijetla dok korača pun sebe pa u njegovim pokretima automatski prepoznati sliku uspjeha. Zato ne treba da nas iznenadi činjenica da je slika petla obavezan detalj u kancelarijama rukovodioca i direktora. Uostalom, njegova krijesta se u Kini poistovjećuje sa službenicima. Takođe, smatra se da neophodnu zaštitu, bogatstvo ali i povlačenje mudrih poslovnih poteza daruje ljudima koji se bave nekretninama, osiguranjem, rudarstvom i energetikom.

 Tjera zlu sreću

Na kraju dodajmo i to da je pijetao izuzetno jak solarni simbol koji čovjeka podstiče na akciju, a samim tim u nama budi težnju da uvijek dostignemo više. Poznato je da su pijetlovi ptice koje najavljuju svitanje, odnosno novi dan, pa se zato oduvijek povezuju i sa nekim novim, neistraženim aktivnostima koje mogu rezultirati fantastičnim uspehom. Naravno, pod uslovom da, baš kao i petao, budemo dovoljno samouvjereni. Ono na šta sigurno možemo računati jeste da će se pijetao pobrinuti da sve negativnosti (ili kako Kinezi vole da kažu – “zli duhovi”) budu što dalje od nas. (Najportal)

Nastavi čitati

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending