Pratite nas

Poznati

Pike je već odavno pao u zaborav: ŠAKIRA LJUBI SLAVNOG SPORTISTU

Published

on

Kako tvrde španski mediji, kolumbijska pjevačica Šakira konačno je našla novu ljubav.

Prema njihovim navodima pop zvijezda se upustila u romansu sa još jednim sportistom. Radi se o Džulijanu Edelmanu, 27-godišnjem bivšem NFL igraču.

Slavna Kolumbijka je rođendan u Majamiju provela sa bivšom NFL zvijezdom, što je dalo povoda za špekulacije, iako još niko nije potvrdio vezu, iako je čini se pitanje dana kada će to učiniti.

Podsjetimo, Šakira je bila u višegodišnjoj vezi s bivšim igračem Barselone, Žerarom Pikeom s kojim ima i dvoje djece. Ono što je zanimljivo jeste da je i od novog partnera starija više od decenije, što je bio slučaj i sa slavnim Špancem.

Šakiru su nakon razlaza sa Pikeom povezivali sa Luisom Hamiltonom i košarkašem Džimijem Batlerom. Inače, Edelman je trostruki šampion NFL-a sa Nju Inglen Patriotsima.

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending