Pratite nas

Vidoviti ljudi

Pjevačica mi gatala u travi: SJEĆATE LI SE MARINE ŽIVKOVIĆ?

Published

on

Devedesetih godina Marina Živković je ubijala pjesmom. Nizala je hit za hitom, od kojih se neki ostali da trajno žive. I danas se rado zapjevaju “Bolujem u sebi”, “Lavica”, “Ne idi od mene”, “Uzmi ili ostavi”….

U to vrijeme je Marina bila ludo zaljubljena u Acka Nazirovića. Nije ni on bio ravnodušan prema njoj. Jedno vrijeme su živjeli u Beču i važili su za najzaljubljeniji par u glavnom gradu Austrije, ali i na eks jugoslovenskoj estradnoj sceni. Tada je nastala još jedna njena hit pjesma “Hoću s tobom sinove”….

Niko ne zna zašto je sve puklo. Nakon rakisda veze, Marina se počela gubiti na estradi. Ubrzo se i povukla. Sve su prilike da je preko Vanese Šokčić, s kojom je snimila duet na početku karijere, pokušala da se spasi uz pomoć bijele magije.

Na kraju je i sama postala dio te priče. Ostavila je mikrofon, posvetila se izučavanju bijele magije. Završila je kurs za iscjelitelja, dobila zvanje bijelog maga.

“Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na liječenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu — objašnjava nijeli mag Marina, koja sada ima ime “Maha Mantra” (Velika Mantra).

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending