Pratite nas

Poznati

Po drugi put rekla je „da“, ovaj put Damiru: AJŠA KAPETANOVIĆ SE VJERILA U PARIZU

Published

on

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Ajša Kapetanović provela je nekoliko nezaboravnih dana u Francuskoj, gdje je uživala u društvu novog dečka, klavijaturiste Damira Muslića koji ju je, sudeći po objavama na društvenim mrežama i zaprosio.

Novopečeni par je objavio nekoliko zajedničkih fotografija, ali ona ispred Ajfelovog tornja na kojoj poziraju sa crvenim balonima zbunila je njene pratioce na Instagramu, zbog čega su mnogi pomislilia da je vjeridba pala baš u Parizu.

„Da li je rekla „da“? – stoji u opisu fotografija, među kojima se našao i Ajšin i Damirov crtež.

Nakon toga na njihovom profilu osvanula je i fotka na kojoj poziraju ispred Mona Lize, čuvenog Leonarda Da Vinčija, ali i Ajšin komentar na Damirovo pitanje „da li je rekla da“.

„Ova na crtežu ili ja?-pitala je Ajša, a momak joj odgovorio:

„Mislio sam na Mona Lizu.

Kako se poslije razvoda Ajša trudi da detalje iz privatnog života sačuva od očiju javnosti, ne bi čudilo ni da pokušava da prikrije i ovako važan korak u novoj vezi sa Damirom.

„Momak mi je velika podrška u karijeri, samim tim što je duže u ovom poslu i što smo u isto vrijeme i saradnici, što bi se reklo drim-tim -rekla je nedavno Ajša i otkrila razloge zbog kojih je stavila tačku sa ocem svog sina Kana.

„Mi smo se razišli, nismo se svađali, prosto nije nam išlo. Najbitnije je da smo se u miru rastali i da smo sretni svako na svom putu. Ostali smo u prijateljskim odnosima, što smatram da je veoma bitno za dijete, zapravo najvažnije. Sada sam sretna i zadovoljna, za sebe kažem da sam uvijek zaljubljena. Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lijepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima– rekla je Ajša. (Naj portal)

Poznati

Tamara želi da se uda pred kamerama: ŽIVI OD PRODAJE INTIME NA SAJTU ZA ODRASLE

Published

on

Bivša učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Tacca Radmilović nedavno je šokirala sve kada je objavila da je otvorila profil na kontroverznoj aplikaciji na kojoj sa pretplatnicima svog profila dijeli i svoje intimne fotorafije i snimke.

Ona je nedavno otkrila i da sada više želi da se posvetu ovom poslu, a manje pjevanju, jer od njega više zarađuje.
Međutim, to ne znači da je odustala od udaje. I to pred kamerama.

U novoj emisiji “Brak na neviđeno” atraktivna Tamara se našla u ulozi mlade, a potencijalni mladoženja je nabildovan i istetoviran. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending