Pratite nas

Poznati

Pogledajte kako je Selma Bajrami odgovorila kada su je upitali: DA LI STE UVEĆAVALI ZADNJICU (Video)

Published

on

Iako se približava pedesetoj godini, Selma Bajrami i dalje žari i pali, kako glasom, tako i stasom. Gdje god se pojavi napravi pometnju, publika je naprosto obožava.

Tako je bilo ovih dana i u Beogradu, gdje je doživjela ovacije. Sečma je bila sjajno raspoložena, a beogradskim novinarima je dala, možda, najbolčji i najiskreniji intervju u karijeri.

Posavjetovala je estradne kolege da odvoje pjesmu od politike, te da budu internacionalne zvijezde, jer političari dolaze i odlaze a prave zvijezde traju vječno.

Govoreći o estteskim zahvatima na sebi, kazala je da je bilo toga.

„Podržavam sve u granicama normale. Ja sam veći dio toga odstranila. Približavam se ka prirodnijem izgledu. Nisam nešto puno mijenjala na sebi, ali želim da budem svakako prirodnija u budućnosti. To sam ja. Od kako sam na javnoj sceni bavim se sportom, bavim se zdravim životom i radim na svom mentalnom zdravlju – kazala je Selma.

Kako je željela da demantuje da je povećavala zadnjicu, u jednom trenutku tokom Inervjua, Selma Bajrami se okrenula prema kameri i pokazala čime raspolaže.

„Nikad u životu nisam uvećavala zadnjicu. Imam i svoje stare slike gdje sam bila mršava, ali i tada sam imala velike obline – istakla je Bajramijeva i pokazala zadnjicu pred kamerama (Naj portal)

 

 

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending